Φίλαθλος πήγε στο γήπεδο με έναν αλιγάτορα ως «ψυχολογικό στήριγμα» αλλά έφαγε πόρτα (Εικόνες)

Ο WallyGator δεν κατάφερε να μπει στο στάδιο, αλλά έχει ήδη κλέψει τις καρδιές μας.
Instagram/wallygatornjoie

Ενας φίλαθλος στη Φιλαδέλφεια της Πενσυλβάνια των ΗΠΑ πήγε να παρακολουθήσει έναν αγώνα μπέιζμπολ με το «ψυχολογικό του στήριγμα», έναν αλιγάτορα (!), αλλά δεν του επετράπη (γιατί άραγε;) η είσοδος στο στάδιο Citizens Bank Park.

Σε εικόνες που έκαναν τον γύρο των social media ο αλιγάτορας - ο οποίος είναι διάσημος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως WallyGator - φαινόταν να συνοδεύει τον ιδιοκτήτη του έξω από γήπεδο, φέροντας λουρί γύρω από τον λαιμό του.

Ο WallyGator είναι ένας αλιγάτορας συναισθηματικής υποστήριξης (σ.σ. ζώο συναισθηματικής υποστήριξης είναι ένα ζώο που παρέχει ανακούφιση σε άτομα με «ψυχικά προβλήματα), με μεγάλη παρουσία στο Instagram και στο TikTok.

@wallythealligator WallyGator was so happy to be back at the Swatti swimming with his favorite kids!#wallytheemotionalsupportalligator #WallyGatorESA ♬ Life Is Good - Kenny Chesney

Η πολιτική του Citizens Bank Park ως προς τα ζώα υποστήριξης είναι αναρτημένη στον επίσημο ιστότοπο της ομάδας των Phillies και αναφέρει ρητά: «Οι σκύλοι-οδηγοί, τα ζώα υπηρεσίας ή τα ζώα υπηρεσίας υπό εκπαίδευση είναι ευπρόσδεκτα. Ολα τα άλλα ζώα απαγορεύονται».

Ο ιδιοκτήτης του αλιγάτορα, Τζόι Χένεϊ, είχε δηλώσει πέρυσι στο The Philadelphia Inquirer ότι ο WallyGator τον βοηθά να αντιμετωπίσει την κατάθλιψη και ότι «του αρέσει να δίνει αγκαλιές», διευκρινίζοντας ότι ο δεν έχει δαγκώσει ποτέ κανέναν.

Δημοφιλή