ΔΙΕΘΝΕΣ
02/06/2020 13:22 EEST | Updated 02/06/2020 13:33 EEST

ΗΠΑ: Μαθητές λυκείου παρέλαβαν το απολυτήριο τους οδηγώντας τζετ σκι

Πριν την έναρξη της τελετής, οι μαθητές συμμετείχαν σε ειδική εκπαίδευση χειρισμού τζετ σκι, διάρκειας τριών ωρών.

Η πανδημία του κορονοϊού έχει αλλάξει πολλές από τις καθημερινές μας συνήθειες και όχι μόνο.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες λόγω του μεγάλου αριθμών κρουσμάτων έχει αλλιωθεί η πιο ξεχωριστή στιιγμή της σχολικής χρονιάς, η αποφοίτηση. 

Στα Φλόριντα Κιζ, οι μαθητές της Γ′ Λυκείου του Σόμερσετ Άϊλαντ Πρεπ, συμμετείχαν στην πιο πρωτότυπη έως τώρα, καθώς δεν ανέβηκαν σκαλιά για να παραλάβουν τα απολυτήρια τους όπως συνηθίζεται, αλλά διέσχισαν την θάλασσα με τζετ σκι.

Ένας - ένας οι μαθητές, αφού φόρεσαν τα σωσίβια τους, την τήβεννο και το καπέλο στα χρώματα του σχολείου μαζί με μάσκα προσώπου, ανέβηκαν στο τζετ σκι και οδήγησαν μέχρι τον διευθυντή τους, που στεκόταν στην άκρη ενός κρις κραφτ. Στην συνέχεια με ειδική λαβίδα οι δώδεκα τελειόφοιτοι, παρέλαβαν τα διπλώματα τους.

Να σημειωθεί πως πριν την έναρξη της τελετής, οι μαθητές συμμετείχαν σε ειδική εκπαίδευση χειρισμού τζετ σκι, διάρκειας τριών ωρών.

Όπως δήλωσε ο διευθυντής του σχολείου, Τομ Ρομπέλα, «Η τελετή αποφοίτησης αντιπροσωπεύει το πνεύμα κάτω από το οποίο φοίτησαν τα παιδιά καθ′ όλη την διάρκεια των μαθητικών τους χρόνων στο Αϊλαντ Πρεπ. Οτι κανένα εμπόδιο δεν είναι πολύ μεγάλο για να ξεπεραστεί και ότι μέσω της δημιουργικότητας και της σκληρής δουλειάς μπορούμε να ξεπεράσουμε οποιαδήποτε πρόκληση».

Πηγή: Insider

Sponsored Post