ΔΙΕΘΝΕΣ
02/08/2018 21:33 EEST | Updated 02/08/2018 23:39 EEST

Επεισόδιο με ένοπλο σε νοσοκομείο αεροπορικής βάσης στο Οχάιο

Kirk Irwin via Getty Images

Η αεροπορική βάση του Wright-Patterson στο Οχάιο τέθηκε υπό αποκλεισμό την Πέμπτη, λόγω περιστατικού με ένοπλο στο νοσοκομείο της αεροπορικής βάσης.

Λίγη ώρα αργότερα το πανεπιστήμιο Wright State ανέφερε με ανακοίνωση στο twitter ότι το περιστατικό τέθηκε υπό έλεγχο και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος.

Η ομοσπονδιακή υπηρεσία Αλκοόλ, Καπνού και Όπλων (ATF) και η διοίκηση της αεροποικής βάσης με tweet τους τόνιζαν νωρίτερα ότι οι δυνάμεις τους ανταποκρίνονται σε αναφορές ενός περιστατικού με ένοπλο στην αεροπορική βάση.

Οι αστυνομικές δυνάμεις ανταποκρίθηκαν περίπου στις περίπου 12:40 τοπική ώρα στις εν λόγω αναφορές, ενώ σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο δράστης είχε ταμπουρωθεί στον τέταρτο όροφο του νοσοκομείου.Στο προσωπικό της βάσης δόθηκε εντολή να βρουν καταφύγιο μέχρι το τέλος των ερευνών, ανέφερε η εφημερίδα Dayton Daily News.

Οι φοιτητές του πανεπιστημίου Wright State εκκένωσαν την πανεπιστημιούπολη και τα κοντινά σχολεία το οποίο αποκλείστηκαν προσωρινά εξαιτίας του περιστατικού.