«Υπέροχο φόρεμα, απαίσια ζωή»: Η Melania Trump κάθεται ολομόναχη σε έναν καναπέ περιτριγυρισμένη από φωτογράφους και το twitter παίρνει θέση

Μια εικόνα που έγινε viral, για πολλούς λόγους
Doug Mills/New York Times

Η Melania Trump είναι εκείνη η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ με την οποία τα αμερικανικά και διεθνή ΜΜΕ ασχολούνται (συνήθως) για όλους τους λάθος λόγους: από τις προκλητικά ακριβές στιλιστικές επιλογές της (όσο κομψές και αν είναι) έως την τυπική σχέση που φαίνεται να έχει με τον σύζυγό της και πρόεδρο των ΗΠΑ, Donald Trump.

Για ακόμη μία φορά, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε μια -μάλλον- αμήχανη στιγμή και η εικόνα της αυτή έγινε viral. Την περασμένη Τρίτη, το προεδρικό ζεύγος υποδέχτηκε στο Λευκό Οίκο τον βασιλιά Φελίπε της Ισπανίας και τη σύζυγό του Λετίσια, οι οποίοι επισκέφτηκαν τις ΗΠΑ στα πλαίσια των εορτασμών για τα 300 χρόνια φιλίας των δύο χωρών.

The Washington Post via Getty Images

Μετά από τις καθιερωμένες φωτογραφίες στην είσοδο του Λευκού Οίκου, τα ζεύγη πέρασαν εντός, όπου και το προεδρικό ζεύγος παρέθεσε πάρτι με τσάι προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους. Καθώς όμως οι φωτογράφοι ήταν πολλοί, υπήρξε και εκείνος που κατάφερε να τραβήξει μια ιδιαίτερη φωτογραφία: ο Doug Mills από τους New York Times απαθανάτισε τη Melania να κάθεται ολομόναχη σε έναν τριθέσιο καναπέ στο προεδρικό γραφείο, περιτριγυρισμένη από πολλούς, πάρα πολλούς φωτογράφους και δημοσιογράφους.

Doug Mills/New York Times

Ο σύζυγός της καθόταν σε μια καρέκλα πιο δίπλα, ενώ η συνολική φωτογραφία και με τα δύο ζευγάρια έχει ως εξής:

The Washington Post via Getty Images

Φυσικά, η «ολομόναχη Melania στον καναπέ» κυκλοφόρησε γρήγορα στο twitter, οι χρήστες του οποίου δεν άφησαν ασχολίαστο το στιγμιότυπο.

Ίσως, το πιο εύστοχο να είναι και το τελευταίο που παρατίθεται. «Υπέροχο φόρεμα, απαίσια ζωή». Ή, τουλάχιστον, αυτό είναι το διαρκές μήνυμα που περνά η πρώτη κυρία των ΗΠΑ με τη συχνή απουσία της από το πλευρό του συζύγου της και την εξίσου συχνά κατηφή έκφραση του προσώπου της.

Ό,τι λάμπει, δεν είναι χρυσός. Μεγάλη αλήθεια.

Δημοφιλή