Επιστροφή στο Γουέστερος: Νέο πρίκουελ του Game of Thrones με τον Έγκον Ταργκάριεν

Αλλά και η πιθανότητα μίας ταινίας που θα συνδέεται αφηγηματικά με την πρίκουελ σειρά.

Μία νέα πρίκουελ σειρά του «Game of Thrones» που θα αφηγηθεί την κατάκτηση του Γουέστερος από τον Έγκον Ταργκάριεν τον Α΄, είναι σε συζητήσεις, αν και σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του Variety, το πρότζεκτ βρίσκεται επί του παρόντος σε πρώιμο στάδιο, τόσο ώστε το ΗΒΟ, που θέλει να προχωρήσει την παραγωγή, είναι σε αναζήτηση σεναριογράφου.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το έγκριτο κινηματογραφικό περιοδικό, έχει πέσει στο τραπέζι και η ιδέα για τη δημιουργία μίας ταινίας που θα συνδέεται με το εν λόγω πρίκουελ -οδηγώντας στην ιστορία της νέας σειράς- που θα μπορούσε να είναι συμπαραγωγή του HBO και της Warner Bros. Σε κάθε περίπτωση, τα σχέδια είναι ρευστά.

Λέγεται ότι η πρίκουελ σειρά θα ξετυλίξει την ιστορία του Aegon και των αδελφών-συζύγων του, Visenya και Rhaenys, που κατέκτησαν με τον στρατό τους και τους τρεις δράκους τους τα έξι από τα επτά βασίλεια στο Westeros, με εξαίρεση το Dorne. Με αυτόν τον τρόπο, ο Aegon I έγινε ο πρώτος βασιλιάς του Westeros, ο πρώτος που κάθισε στον σιδερένιο θρόνο και ο ιδρυτής της δυναστείας των Targaryen. Τα γεγονότα έλαβαν χώρα περίπου 300 χρόνια πριν από την ιστορία του «Game of Thrones».

Από τα διάφορα πρότζεκτ που έχουν κατά καιρούς ανακοινωθεί σχετικά με το Game of Thrones, μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε, το μόνο που προχώρησε είναι το «House of the Dragon». Η πρώτη σεζόν έκανε πρεμιέρα τον Αύγουστο του 2022, σημειώνοντας ρεκόρ τηλεθέασης για το ΗΒΟ με 10 εκατ. θεατές -τη μεγαλύτερη τηλεθέαση πρεμιέρας στην ιστορία του δικτύου, περίπου στα ίδια επίπεδα με την πρεμιέρα της έκτης σεζόν του Game of Thrones. Η ανακοίνωση για τη δεύτερη σεζόν του «House Of The Dragon» -τα γυρίσματα της οποίας έχουν αρχίσει- ήρθε αμέσως, λιγότερο από μία εβδομάδα μετά την πρεμιέρα.

Με πληροφορίες από Variety

Δημοφιλή