Ηράκλειο: 40χρονη νηπιαγωγός πήγε στον οδοντίατρο και κατέληξε στην εντατική

Η γυναίκα υποβάλλεται συνεχώς σε εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί τι ήταν αυτό που προκάλεσε το πρόβλημα στην υγεία της.
Portra via Getty Images

Δύσκολες ώρες για μία 40χρονη νηπιαγωγό και τους οικείους της στην Κρήτη, η οποία δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή, καθώς βρέθηκε στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ μετά από επίσκεψη σε οδοντίατρο.

Ειδικότερα, η γυναίκα, που είχε πάει για εξαγωγή δοντιού, αμέσως μετά τη χορήγηση της ένεσης τοπικής αναισθησίας για να μουδιάσει, άρχισε να χάνει τις αισθήσεις της. Άμεσα ο οδοντίατρος ειδοποίησε το ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου και διασωληνώθηκε.

Η γυναίκα υποβάλλεται συνεχώς σε εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί τι ήταν αυτό που προκάλεσε το πρόβλημα στην υγεία της. Με βάση τις πρώτες πληροφορίες, σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή TLIVE στον Alpha, δεν φαίνεται να υπάρχει συσχετισμός της ένεσης που της χορηγήθηκε με το περιστατικό.

Σε επικοινωνία που είχε το neakriti.gr με εκπρόσωπο του Οδοντιατρικού συλλόγου Ηρακλείου τονίστηκε ότι η αντίδραση της γυναίκας στη χορήγηση τοπικής αναισθησίας θεωρείται εξαιρετικά σπάνια.

Στη ΜΕΘ μετά από επίσκεψη σε οδοντίατρο: Ψήφισμα συμπαράστασης από το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Μεσαράς

Σε ανακοίνωσή του, το ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσαράς «ΦΑΙΣΤΟΣ» εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του στη συνάδελφο που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

«Η αγαπημένη νηπιαγωγός, με το δυναμικό χαρακτήρα και την καθημερινή ανιδιοτελή κοινωνική προσφορά της, περνάει ίσως την δυσκολότερη δοκιμασία στη ζωή της!

Οι σκέψεις όλων μας για το μέλος του Συλλόγου μας είναι μαζί της… Ευελπιστούμε ότι η μαχήτρια – συναδέλφισσά μας θα τα καταφέρει και θα βγει νικήτρια και από αυτή τη σκληρή δοκιμασία!

Η Βαλάντη πρέπει να επιστρέψει το συντομότερο σε όλους αυτούς που την έχουν ανάγκη! Πρωτίστως, στην οικογένειά της, στους μικρούς μαθητές της και στο αγαπημένο της χωριό!

Οι προσευχές όλων μας… στη Βαλάντη!!!», αναφέρεται, στο σχετικό ψήφισμα.

Πηγή: neakriti.gr

Δημοφιλή