Εταιρεία πληρώνει 2.400$ για να δούμε σειρές και ταινίες που βασίζονται σε αληθινά εγκλήματα

«Ο ιδανικός μας υποψήφιος ζει για το αληθινό έγκλημα», αναφέρει η εταιρία.
.
.
yousafbhutta/Pixabay.com

Για τρίτη συνεχή χρονιά, η υπηρεσία streaming MagellanTV προσφέρει σε κάποιον 2.400 δολάρια για να παρακολουθήσει 24 ώρες ντοκιμαντέρ, σειρές και ταινίες που βασίζονται σε αληθινά εγκλήματα και να αναφέρει την εμπειρία του.

Η υπηρεσία θα πληρώσει έναν τυχερό νικητή 100 δολάρια, για κάθε ώρα που θα περνά βλέποντας ντοκιμαντέρ αληθινών εγκλημάτων και, συνολικά, 2.400 δολάρια αν καταφέρει να κάνει έναν 24ωρο τηλε-μαραθώνιο.


Στην αγγελία της η εταιρεία γράφει:

«Ο ιδανικός μας υποψήφιος ζει για το αληθινό έγκλημα»

Ενώ, αναζητά άτομα που:

«Μπορούν να χειριστούν τον πιο απειλητικό κατά συρροή δολοφόνο, τις πιο ανατριχιαστικές λεπτομέρειες και δεν δειλιάζουν μπροστά στο ανατριχιαστικό παραφυσικό».

Ο υποψήφιος που θα επιλεγεί θα πρέπει να καταγράψει αυτό το τηλε-μαραθώνιο, που αφορά το «έγκλημα και το μυστηρίου» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο άνθρωπος που θα επιλεγεί από την υπηρεσία αναμένεται να παρακολουθήσει συνολικά 32 ταινίες που καλύπτουν δολοφονίες, μυστηριώδεις εξαφανίσεις και διαδικτυακές απάτες, ξεκινώντας με την ταινία «Murder Maps: The Bermondsey Horror», η οποία εξετάζει έναν φόνο του 1849 στο Λονδίνο.

Έτσι, λοιπόν, θα έχετε στη διάθεσή σας 48 ώρες για να ολοκληρώσετε τον μαραθώνιο (για να μπορέσετε να κοιμηθείτε και λίγο στο ενδιάμεσο). Πέραν, όμως, του ενός ατόμου που θα επιλεγεί για τον μαραθώνιο, άλλοι 100 επιλαχόντες θα λάβουν δώρο μια δωρεάν συνδρομή ενός έτους στην streaming υπηρεσία MagellanTV.

Αν σας ενδιαφέρει να κάνετε έναν έναν 24ωρο τηλε-μαραθώνιο από αληθινά εγκλήματα και μυστήρια, θα πρέπει να στείλετε το βιογραφικό σας, με μια σύντομη αίτηση στην οποία θα εξηγείτε το ρόλο που παίζει το αληθινό έγκλημα στη ζωή σας. Έχετε ακόμα λίγο καιρό για να φτιάξετε ένα καλό βιογραφικό και μία ωραία επιστολή που να αναδεικνύει το πόσο αγαπάτε αυτές τις σειρές, καθώς η προθεσμία λήγει στις 18 Απριλίου.

Δημοφιλή