Έξαλλη η Cardi B με τον Τραμπ και το «shutdown»: Το βίντεο και οι αντιδράσεις

«Η χώρα μας είναι ένα φρικτό μέρος αυτή τη στιγμή»
|
Andrew Kelly / Reuters

Η Cardi B είναι τόσο θυμωμένη με τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ και τη συνεχιζόμενη μερική αναστολή υπηρεσιών (shutdown) στη χώρα, ώστε να δημοσιεύση στο Instagram ένα βίντεο για την κατάσταση του έθνους.

Η δημοφιλής ράπερ θύμισε στους 39.6 εκατομμύρια followers της στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ότι δεν υπάρχει τέλος στον ορίζοντα και ότι ο Τραμπ διατάζει τους εργαζόμενους της ομοσπονδιακής κυβέρνησης να επιστρέψουν στις δουλειές τους, χωρίς να πληρωθούν.

«Ξέρω ότι πολλοί από εσάς δεν ενδιαφέρεστε γιατί δεν εργάζεστε για την κυβέρνηση ή δεν εργάζεστε καν, αλλά όλη αυτή η κατάσταση είναι σοβαρή, είναι τρελή», είπε η Cardi B στο βίντεο. «Η χώρα μας είναι ένα φρικτό μέρος αυτή τη στιγμή».

Το «shutdown», το οποίο βρίσκεται στην 26η μέρα, αναμένεται να έχει τον χειρότερο αντίκτυπο στην οικονομία των Ηνωμένων Πολιτειών, όπως διαμορφώνεται.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ανάρτηση της ράπερ προκάλεσε αντιδράσεις και μάλιστα οι χρήστες του Τουίτερ αναρωτήθηκαν μήπως εκείνη βάζει υποψηφιότητα για Πρόεδρος των ΗΠΑ, το 2020. Άλλοι είπαν ότι το μήνυμά της ήταν πιο ξεκάθαρο από ότι οι δηλώσεις του Τραμπ τα τελευταία 2 χρόνια.

Το κείμενο αυτό αρχικά δημοσιεύτηκε στην Αμερικανική έκδοση της HuffPost και αποδόθηκε στα ελληνικά.

Προτείνετε μια διόρθωση