Έξι ιδέες για μια πετυχημένη βραδιά Πρωτοχρονιάς

Έξι ιδέες για μια πετυχημένη βραδιά Πρωτοχρονιάς

Το πως θα οργανώσει κανείς την αλλαγή του χρόνου εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως το σε ποιο μέρος θα πάτε, πόσα άτομα θα είστε, αν θα δουλεύετε, αν θα καταφέρετε να είστε κοντά στους δικούς σας κ.ο.κ. Η Vogue ετοίμασε μια λίστα με έξι ιδέες για να είναι λιγότερο αγχωτική η προετοιμασία, ώστε να είστε έτοιμοι για όλα τα καλά που θα φέρει ο νέος χρόνος.

1. Εμφάνιση

jacoblund via Getty Images

Μπορεί στη φαντασία σας να έχετε ήδη το καλύτερο στυλ του 2018 ή αντιθέτως, να αδιαφορείτε πλήρως και να ονειρεύεστε τις πυτζάμες σας. Σε κάθε περίπτωση θέλει μέτρο, ψυχραιμία και μια αντίληψη της σύγχρονης μόδας. Προτιμήστε ένα αγαπημένο σας ρούχο με ένα ζευγάρι γόβες, ένα κόσμημα και ένα τζάκετ από faux γούνα για να είστε λαμπερή μεν, άνετη δε. Για τους άντρες, η επιλογή είναι πάντα ευκολότερη: σωστό grooming, γκαρνταρόμπα στα navy blue, μαύρα ή γκρι ανθρακί, μια ωραία γραβάτα (ή παπιγιόν) και είστε έτοιμοι.

2. Σπίτι ή έξω;

Bloomberg via Getty Images

Το που θα πάτε έχει μεγάλη σημασία για να ξέρετε πώς θα εξελιχθεί η βραδιά σας. Αν πάτε σε κλαμπ, τότε πρέπει να υπολογίσετε τη μετακίνησή σας, τα έξοδα για τα ποτά, καθώς και να συγχρονιστείτε σωστά με την παρέα σας. Από την άλλη, τα σπιτικά πάρτι είναι μια θαυμάσια λύση - αρκεί να μην ζητάτε από τους επισκέπτες σας να κάνουν ησυχία για να μην ξυπνήσετε τους γονείς, τους γείτονες ή τα παιδιά σας. Ίσως η λύση είναι να σκεφτείτε πέρα από τα συνηθισμένα, όπως το να διαλέξετε ένα μέρος που δεν έχετε ξαναπάει, ώστε η αλλαγή του χρόνου να έχει το στοιχείο της έκπληξης. H πόλη είναι πολύ μεγάλη άλλωστε.

3. Η σωστή παρέα

AleksandarNakic via Getty Images

Όλοι θέλουν να αλλάξουν το χρόνο με θετική διάθεση και κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Μπορεί αρχικά να νομίσετε ότι τίποτε δεν είναι ικανό να σας «ρίξει», αλλά μπορεί αυτές οι ελπίδες να αποδειχθούν φρούδες. Επομένως, αν σας καλέσουν σε ένα πάρτι οπού η λίστα προσκεκλημένων περιλαμβάνει πρόσωπα που δεν θέλετε να δείτε, καλύτερα να προτιμήσετε να πάτε κάπου αλλού.

4. Η μουσική

oneinchpunch via Getty Images

Αν πρόκειται να κάνετε πάρτι στο σπίτι σας, τότε είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να τα δώσετε όλα. Όχι μόνο να βάλετε όλα τα κομμάτια που σας άρεσαν φέτος, αλλά να ξεθάψετε και τα αγαπημένα σας τραγούδια από το παρελθόν. Εφόσον εσείς θα φιλοξενείτε κόσμο, μην μπείτε καν στον κόπο να ανησυχήσετε μήπως δεν είναι αρκετά εκλεπτυσμένα τα γούστα σας. Άμα φτιάχνουν το κέφι, τότε όλα θα πάνε περίφημα.

5. Η ατμόσφαιρα

AleksandarNakic via Getty Images

Η προετοιμασία μπορεί να είναι μια ιδιαίτερα αγχώδης διαδικασία, επομένως δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ανασάνει με το να κάνετε μια λίστα με τα φαγητά, τα ποτά και τα διακοσμητικά που θα χρειαστείτε. Αυτό θα σας δώσει το περιθώριο να αναλογιστείτε συνολικά τι χρειάζεστε.

6. Διαχείριση του χρόνου

Muralinath via Getty Images

Είτε βγείτε, είτε περιμένετε κόσμο, καλό είναι να έχετε το νου σας στην ώρα, γιατί ίσως προτιμάτε να αλλάξετε χρόνο πρώτα και μετά να βγείτε - ή το αντίστροφο. Ιδίως αν έχετε παρέα που σας περιμένει, καλό θα είναι να συγχρονιστείτε. Άλλωστε, δεν είναι τα δέκα δευτερόλεπτα της αλλαγής που θα κάνουν τη διαφορά, αλλά το πώς θα εξελιχθεί ολόκληρη η βραδιά.

(Πηγή: Vogue UK)