Φιλανθρωπική βραδιά από το Προξενείο Ακτής Ελεφαντοστού

Εκδήλωση στο Divani Caravel.
.
.
Δύναμη της Προσφοράς

Το ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΑΚΤΗΣ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΑΦΡΙΚΗΣ και η Γενική Πρόξενος και Πρόεδρος κα ΜΕΡΩ ΚΕΣΕΣΙΟΓΛΟΥ διοργάνωσε φιλανθρωπική βραδιά με τον διεθνούς φήμης βιρτουόζο του πιάνου και συνθέτη ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΚΟΛΗ μαζί με την εξαιρετική ερμηνεύτρια ΣΟΦΙΑ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στον ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL, η παρουσίαση της οποίας έγινε από την κα ΕΜΗ ΛΙΒΑΝΙΟΥ.

Αυτή τη φορά ο σκοπός ιερός καθώς όλα τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν στη ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ στο αξιέπαινο έργο του Π. Αντωνίου καθώς και στο ορφανοτροφείο ΕΛΛΑΣ στην ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ όπου φιλοξενούνται παιδιά που οι γονείς τους έχουν πεθάνει από AIDS και τα ίδια είναι φορείς του ιού.

Η επιτυχημένη βραδιά συνέχισε με εκπληκτικό fashion show υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια της κας Αλίς Δικαίου με την εξαιρετική σειρά από καφτάνια DESMIRA BY MIRARAKI αλλά και με τις υπέροχες βραδινές δημιουργίες του γνωστού οίκου NIKOS – TAKIS .

Η χορηγοί της εκδήλωσης βοήθησαν ώστε η βραδιά να κυλήσει με απόλυτη επιτυχία.

Το γνωστό ΚΤΗΜΑ DOMAINE AGROVISION της οικογένειας ΚΑΡΡΑ διέθεσε τα υπέροχα κρασιά του, η εταιρεία www.foodevents.gr διέθεσε χειροποίητα γλυκά, η εταιρεία MEDHELLAS χορήγησε δώρα σε όλους τους καλεσμένους.

Οι ναυτιλιακές εταιρείες :

LEON SHIPPING του κου Π.Ευθυμιάδη , LOTUS SHIPPING τουκου Ν.Ευθυμιάδη , ATLAS MARITIME της κας Λεμού , DANAOSSHIPPING , οι εταιρείες ΜΕΤΚΑ του κου Μυτιληναίου , η εταιρείαGEL IT UP του κου Κράλη στήριξαν τη βραδιά.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στις εταιρείες DR .PRINOU , στην ODYCHEALTH & BEAUTY MEDICAL CLINIC της γνωστής Ενδοκρινολόγου- Διαβητολόγου κας ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΡΑ , στον Πλαστικό Χειρουργό κο ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΝΤΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗ και στην κα ΗΛΙΑΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΊΟΥ ΔΡΙΒΑΚΟΥ από τα κοσμήματα TIME ACCESSORIES.

Μεταξύ άλλων προσκεκλημένων , η Υφ. Μετανάστευσης και Ασύλου κα Σοφία Βούλτεψη, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών κος Γιώργος Δημόπουλος και ο Τομεάρχης Πολιτισμού της Περιφέρειας Αττικής και Υποψήφιος Δήμαρχος Χαλανδρίου κος Χάρης Ρώμας.

Τη βραδιά έκλεισε το μουσικό συγκρότημα OTHERVIEW.

Δημοφιλή