Φωτιά στην Πάτρα: Λειτουργεί και πάλι το Καραμανδάνειο μετά την εκκένωση του

Ανοιχτά όλα τα τμήματά του, ενώ θα ξεκινήσει να εφημερεύει, δεχόμενο περιστατικά από ολόκληρη τη νοτιοδυτική Ελλάδα.
Επαναλειτουργεί το Καραμανδάνειο, μετά την εκκένωσή του από την μεγάλη φωτιά
Επαναλειτουργεί το Καραμανδάνειο, μετά την εκκένωσή του από την μεγάλη φωτιά
tempo24news.gr

Δύο ημέρες μετά την καταστροφική φωτιά που έπληξε την ευρύτερη περιοχή του Γηροκομειού της Πάτρας και κινδύνεψε να καεί το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, με αποτέλεσμα να εκκενωθεί, τίθεται σε επαναλειτουργία.

Το νοσηλευτήριο υποδέχεται και πάλι από την Πέμπτη, 11 Ιουλίου, το πρωί τους μικρούς ασθενείς με πλήρη λειτουργία σε όλα τα τμήματά του, ενώ θα ξεκινήσει να εφημερεύει, δεχόμενο περιστατικά από ολόκληρη τη νοτιοδυτική Ελλάδα.

Από την Τετάρτη, 10 Ιουλίου, οι εργαζόμενοι , μετά την μάχη να κρατήσουν μακριά τις φλόγες από το κτίριο, έδωσαν την μάχη του καθαρισμού των χώρων. Με τις μάνικες στα χέρια έπλεναν τους κοινόχρηστους χώρους, άλλοι καθάριζαν και αέριζαν τα δωμάτια. Ενώ γινότανε έλεγχος των εγκαταστάσεων της πυρασφάλειας και άλλων «ευαίσθητων» σημείων του νοσηλευτηρίου, ώστε να είναι πλήρως ασφαλές για ασθενείς, συνοδούς , εργαζόμενους και γιατρούς.

Πλέον η φωτιά θα αποτελεί για όλους μια εφιαλτική ανάμνηση ,που όπως επισημαίνουν οι εργαζόμενοι θα πρέπει να διασφαλιστεί πλήρως ο χώρος από νέους κινδύνους.

Πηγή: tempo24news.gr

Δημοφιλή