Χωρίς τον Ευαγγελάτο για λίγες ημέρες το Live News: Ο λόγος της απουσίας (βίντεο)
Άννα Βίσση: Η αποκάλυψη της Χριστίνας Πολίτη για τη μεγάλη συναυλία της στο ΟΑΚΑ- ποιος αμερικανός σταρ θα την πλαισιώσει;
Ηλιούπολη: Μαθήτριες από το σχολείο της 17χρονης μιλάνε για την συμπεριφορά της – Σε σοκ η γειτονιά μετά το αδιανόητο συμβάν: «Τον τελευταίο καιρό ήταν μόνη της» (βίντεο)
Survivor: Τέλος για φέτος – Αναστέλλεται η τηλεοπτική μετάδοση του μετά τον ακρωτηριασμό του Σταύρου Φλώρου
Λουκίλα Καρρέρ – Πλέσσα στη HuffPost: «Είμαστε εγκλωβισμένοι στην Καλλιτεχνούπολη. Μην την πάθουμε σαν το Μάτι»
Φάνης Μουρατίδης: Επιστρέφει στον ΑΝΤ1 σε ρόλο- έκπληξη
Survivor: «Φεύγω για Άγιο Δομίνικο» – Οι πρώτες δηλώσεις του Ατζούν Ιλιτζαλί μετά το ατύχημα του Σταύρου
Φωτιά στον Κολωνό: Πέθανε ο 5χρονος που νοσηλευόταν στην εντατική
Στιγμιότυπο από το διαμέρισμα επί της οδού Αλκυόνης στον Κολωνό μετά την πυρκαγιά, Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022. H πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν από τις 10 το βράδυ της Κυριακής 27 Νοεμβρίου 2022. Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης της οι πυροσβέστες ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του, από το υπνοδωμάτιό του, ένα 5χρονο αγόρι ενώ τα δύο αδέρφια του, ηλικίας 9 και 12 ετών, κατάφεραν να βγουν από το διαμέρισμα, λίγο πριν φτάσουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Ο πεντάχρονος νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση με μηχανική υποστήριξη στο Αττικόν Νοσοκομείο. Ο 9χρονος αδερφός του διακομίστηκε από το ΕΚΑΒ στο "Αγία Σοφία", ενώ ο 12χρονος αδερφός του νοσηλεύεται, επίσης, σε νοσοκομείο, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. (EUROKINISSI)