Φωτογραφία και γραπτά μηνύματα φέρονται να διαψεύδουν την Άζια Αρζέντο στην υπόθεση της σεξουαλικής επίθεσης

Μια φωτογραφία και μια σειρά γραπτών μηνυμάτων που δημοσίευσε το TMZ φαινονται να διαψεύδουν την Ιταλίδα ηθοποιό Άζια Αρζέντο, η οποία απέρριψε κατηγορηματικά τις κατηγορίες του ηθοποιού Τζίμι Μπένετ για σεξουαλική επίθεση σε βάρος του από την ίδια.

Η επίμαχη φωτογραφία είχε περιγραφεί, αλλά όχι δημοσιευτεί, σε ρεπορτάζ των New York Times την Κυριακή, που πραγματευόταν τον ισχυρισμό σε βάρος της Αρζέντο- φωνής του κινήματος Me Too κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης. Ο Μπένετ λέει ότι η ηθοποιός έκανε σεξ μαζί του πριν πέντε χρόνια σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Καλιφόρνια ενώ ο ίδιος ήταν 17 και εκείνη 37. Το όριο ηλικίας συναίνεσης στην Καλιφόρνια είναι τα 18 έτη.

Στη φωτογραφία φέρονται να εμφανίζονται η Αρζέντο και ο Μπένετ στο κρεβάτι, χωρίς μπλούζες, με τα μέτωπά τους κοντά. Το ΤΜΖ την Τετάρτη δημοσιοποίησε μία κομμένη έκδοση της φωτογραφίας, χωρίς να φαίνεται γυμνό- στην κανονική φωτογραφία το χέρι της Αρζέντο φέρεται να βρίσκεται πάνω από του Μπένετ.

Στα χέρια του ΤΜΖ επίσης βρέθηκε μια σειρά γραπτών μηνυμάτων που φέρονται να αντάλλαξαν η Αρζέντο και ένα ανώνυμο φιλικό της πρόσωπο, όπου συζητούν τη σεξουαλική επαφή, σε μια συζήτηση η οποία φαίνεται πως έγινε μετά τη δημοσίευση του ρεπορτάζ των Times.

«Ο ερεθισμένος μικρός μου την έπεσε» φαίνεται να γράφει σε ένα μήνυμα, το οποίο, σύμφωνα με το ΤΜΖ, έγραψε η Αρζέντο. Η HuffPost US δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει την αυθεντικότητα της φωτογραφίας ή των μηνυμάτων.

Σύμφωνα με έγγραφα που έφτασαν στα χέρια των Times, ο Μπένετ ήρθε σε επαφή με την Αρζέντο αφού αυτή κατηγόρησε δημοσίως, τον περασμένο Οκτώβριο, τον πρώην παραγωγό του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, για σεξουαλική επίθεση. Η Αρζέντο συμφώνησε στη σιωπηλή διευθέτηση του ζητήματος αντί 380.000 δολαρίων, σύμφωνα με τους Times. Η ηθοποιός ισχυρίστηκε πως ο αυτόχειρας φίλος της, Άντονι Μπουρντέν, χειρίστηκε το θέμα της πληρωμής.

Σε ανακοίνωσή της, η Αρζέντο υποστήριξε: «Δεν είχα ποτέ σεξουαλική σχέση με τον Μπένετ».

Ένα γραπτό μήνυμα που φέρεται να έστειλε η ηθοποιός έρχεται σε αντίθεση με τον ισχυρισμό αυτό.

«Έκανα σεξ μαζί του, ένιωσα περίεργα. Δεν ήξερα ότι ήταν ανήλικος μέχρι την εκβιαστική επιστολή» γράφει στο μήνυμα.

Στη συζήτηση που ακολούθησε, η Αρζέντο φέρεται να λέει ότι δεν άρχισε αυτή τη σεξουαλική επαφή και ένιωθε άβολα, αν και η ίδια είχε σεξουαλική σχέση με έναν 33χρονο όταν η ίδια ήταν 17. Επίσης, στη συζήτηση γίνεται αναφορά σε μια «Κάρι», πιθανώς τη δικηγόρο της Αρζέντο, Κάρι Γκόλντμπεργ, που, σύμφωνα με τα μηνύματα, ήθελε να εκθέσει τον «εκβιασμό» στα ΜΜΕ.

Στη συζήτηση περιγράφεται μια φωτογραφία παρόμοια με αυτήν που δημοσιοποίησε το ΤΜΖ, αλλά στην οποία ο Μπένετ στέκεται, και υπονοείται πως υπήρχαν και άλλες φωτογραφίες.