Φωτογραφίες της Ελισάβετ και του Φίλιππου με τα εγγόνια που δεν έχουν δει ποτέ το φως της δημοσιότητας

Οι ανέκδοτες φωτογραφίες που ανάρτησε ο λογαριασμός @theroaylfamily στο Instagram.
Βασίλισσα Ελισάβετ - Πρίγκιπας Φίλιππος
Βασίλισσα Ελισάβετ - Πρίγκιπας Φίλιππος

Η βασιλική οικογένεια δημοσιοποίησε πρόσφατα μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέκδοτες φωτογραφίες της βασίλισσας Ελισάβετ και του, προσφάτως εκλιπόντος, πρίγκιπα Φίλιππου με τα εγγόνια τους.

«Σήμερα δημοσιεύουμε μαζί με μέλη της βασιλικής οικογένειας φωτογραφίες του Δούκα του Εδιμβούργου, ενθυμούμενοι αυτόν ως πατέρα, παππού και προπάππου», αναφέρει ο λογαριασμός της Κέιτ και του Γουίλιαμ, Kensington Royal, ως λεζάντα σε μια οικογενειακή φωτογραφία που τραβήχτηκε στο Μπαλμόραλ το 2015.

Η φωτογραφία δείχνει τον Γουίλιαμ να κρατά το χέρι του γιου του Τζορτζ σε πολύ μικρή ηλικία, ενώ η βασίλισσα γελά στην Σάρλοτ. Η Κέιτ εικονίζεται επίσης να γελά στην κάμερα.

Σε μια άλλη φωτογραφία που αναρτήθηκε από τους λογαριασμούς των σόσιαλ μήντια της βασιλικής οικογένειας, εικονίζεται η Ελισάβετ κι ο Φίλιππος με επτά από τα δισέγγονά τους.

Η φωτογραφία που δείχνει μια πάρα πολύ γλυκιά Σάρλοτ να κάνει σκέρτσα στην κάμερα τραβήχτηκε στο κάστρο Μπαλμόραλ το 2018 από την Κέιτ.

Ο λογαριασμός φιλοξενεί επίσης φωτογραφίες του Φίλιππου δίπλα στον Κάρολο και την Καμίλα, γελώντας στον πρίγκιπα Χάρι και κάνοντας αστεία με τις πριγκίπισσες Ευγενία και Βεατρίκη.

Μερικές από τις φωτογραφίες εμφανίστηκαν στην απόδοση τιμής που έκανε στα σόσιαλ μήντια ο Κάρολος σε ένα «πολυαγαπημένο πατέρα και πεθερό», καθώς και στην πολύ τρυφερή ανάρτηση της πριγκίπiσσας Ευγενίας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: