ΔΙΕΘΝΕΣ
13/07/2018 21:39 EEST | Updated 13/07/2018 22:08 EEST

Φρικτό έγκλημα στη Ρωσία: Τραπεζίτης στραγγάλισε, διαμέλισε και πέταξε στη τουαλέτα τα ζωτικά όργανα της συντρόφου του

Φρικτό έγκλημα πάθους σημειώθηκε στη Ρωσία, όπου 28χρονος τραπεζίτης έπνιξε και εν συνεχεία διαμέλισε και πέταξε τα όργανα της συντρόφου του στη λεκάνη της τουαλέτας. Το δικαστήριο τον καταδίκασε μόλις σε 9,5 χρόνια φυλάκιση, επειδή... δε βρέθηκε το πτώμα.

 Η 23χρονη χορεύτρια και γυμνάστρια Vera Nurbaeva, ασιατικής καταγωγής δολοφονήθηκε από τον 28χρονο σύντροφό της Sergey Kovalchuk, ο οποίος ομολόγησε στις Αρχές το φρικτό έγκλημα που διατέλεσε. Σύμφωνα, με τη Daily Mail, ο τραπεζίτης την άρπαξε από το λαιμό και την έπνιξε. Μόλις διαπίστωσε ότι είναι νεκρή βγήκε για να πάρει τσιγάρα. Όταν γύρισε την έβαλε στη μπανιέρα και την άφησε μέχρι το επόμενο πρωί, όταν σαν ιεροτελεστία, της έβγαλε τα ζωτικά όργανα με ένα κουζινομάχαιρο και τα πέταξε στη τουαλέτα. Το υπόλοιπο σώμα της το μοίρασε σε τέσσερις σακούλες και τις πέταξε σε μια τεχνητή λίμνη έξω από τη Μόσχα. Αφορμή για τον ειδεχθή θάνατο της άτυχης κοπέλας ήταν ο καβγάς τους, επειδή της είχε κλέψει το κινητό.

Το δικαστήριο καταδίκασε σε 9,5 χρόνια φυλάκισης τον τραπεζίτη, καθώς του αναγνώρισε ότι ομολόγησε και συνεργάστηκε με τις ρωσικές αρχές, παρ’ ότι δεν βρέθηκε το πτώμα της 23χρονης γυμνάστριας και χορεύτριας.

Η 23χρονη ήταν μητέρα ενός παιδιού, ενώ κατά το παρελθόν είχε μπλέξει σε υπόθεση trafficking υπό τον έλεγχο της ρωσικής μαφίας. Η νεαρή είχε γνωρίσει τον τραπεζίτη μέσω ίντερνετ.

Πηγή: Daily Mail 

 

Sponsored Post