Game of Thrones: Τα 20 καλύτερα δώρα για τους φίλους σας ή η καλύτερη επένδυση για εσάς

Στο διαδίκτυο θα βρεθείτε μπροστά σε ατελείωτες επιλογές.

Η τελευταία σεζόν του Game of Thrones ξεκίνησε και σε μερικές εβδομάδες θα πρέπει να αποχαιρετήσουμε την θρυλική, για τα τηλεοπτικά δεδομένα, σειρά που μας κρατά στην τσίτα από το 2011. Με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, το τέλος έρχεται και αυτό που θα μας μείνει θα είναι οι επαναλήψεις και κάποια σουβενίρ.

Και αν και τα επεισόδια της σειράς θα είναι πάντα διαθέσιμα εκεί έξω κάποια από τα εκατοντάδες προϊόντα που έχουν κυκλοφορήσει και συνδέονται με το Game of Thrones δεν θα υπάρχουν για πάντα σε αφθονία.

Κάποια απλά θέλουν να αποκτήσουν μερικά αναμνηστικά, άλλοι σκέφτονται πως κάποια από αυτά μπορεί να αποτελούν εξαιρετικά δώρα για φίλους που έχουν λατρέψει τη σειρά και φυσικά υπάρχουν και εκείνοι που γνωρίζουν πως κάποια προϊόντα έχουν συλλεκτικά αξία και μετά από κάποια χρόνια μπορεί αν πωλούνται πολύ ακριβά.

Στο διαδίκτυο θα βρεθείτε μπροστά σε ατελείωτες επιλογές. Η αμερικανική έκδοση της HuffPost επέλεξε μερικά μόνο από αυτά που ξεχώρισαν το 2019.

Etsy
Το καλύτερο stop για την πόρτα δεν θα μπορούσε παρά να φέρει το όνομα του ήρωα που έκανε ακριβώς αυτό. Κράτησε την πόρτα. Hold the door - Hodor. (Hodor Door Stops)
Etsy
Το δείπνο έρχεται πάνω σε ένα πολύ ιδιαίτερο ξύλο κοπής (Game of Thrones Cutting Board)
Huffpost GR
O Χειμώνας Έρχεται και μια ντουζίνα κάλτσες είναι απαραίτητες(Game of Thrones 12 Days of Socks)
Etsy
Ένας υπέροχος χάρτης του Γουέστερος και των Ελεύθερων Πόλεων (Game of Thrones Map Canvas)
HBO Shop
«Πίνω και ξέρω πράγματα», Τίριον. Σε αντίθεση με τον Τζον Σνοου που και δεν ήταν κανένας μεγάλος πότης και «δεν ήξερε τίποτα» όπως του έλεγε πάντα η Ίγκριντ ("Ι Drink and I Know Things” Mug)
Etsy
Σετ αποτελούμενο από έξι ποτήρια με το οικόσημο των Σταρκ, Λαννιστερ, Τάλλυ, Ταργκάριεν, Μπαράθιον και Έριν και ένα μπουκάλι Game of Τhrones για να σερβίρετε ουίσκι (Game of Thrones Whiskey Decanter Set)
Amazon
Θα σας κάνει να φωνάξετε «Ντροπή, ντροπή, ντροπή» (θυμηθείτε τον δημόσιο εξευτελισμό της Σέρσεϊ) και θα χρειαστείτε τη βοήθεια του κορακιού με τα τρία μάτια για να παίξετε το παιχνίδι What Do You Meme? Game of Thrones Expansion Pack. Εκτός εάν είστε πρωτάρηδες οπότε αγοράστε την πρώτη έκδοση (starter kit for What Do You Meme?)
Etsy
Υπάρχει ο θρόνος του Game of Thrones και ένας άλλος που έχουμε όλοι στο σπίτι μας. Μπορείτε όμως να συνδυάσετε τους δύο κολλώντας σε όλους τους τύπους τοίχων αυτό το αυτοκόλλητο (Metallic Iron Throne Toilet)
Amazon
Ένα τσιμπούσι αντάξιο για τον Κόκκινο Γάμο. Ένα βιβλίο με συνταγές από το Γουέστερος που είναι εύκολο να εκτελέσετε και εσείς στο σπίτι σας (A Feast of Ice and Fire)
Drizly
Άραγε υπάρχει μέλος της Νυχτερινής Φρουράς που θα αρνιόταν να δοκιμάσει; (Johnny Walker Limited Edition White Walker Whiskey)
Etsy
Ένα πουλοβεράκι για τα επόμενα Χριστούγεννα με τον Τζον Σνόου. Γιατί για εμάς ο χειμώνας δεν έρχεται κάθε 20 χρόνια. (Jon Snow ugly Christmas sweater)
Etsy
Δύο κούπες για ένα ζευγάρι με διάθεση Ντοθάρκι. Δηλαδή για έναν Καλ και μια Καλίσι. «Φεγγάρι της ζωή μου», «Ήλιε και αστέρια» (matching Game of Thrones Mugs)
Amazon
Με την καρφίτσα που φορούσε πάντα το Χέρι του Βασιλιά μπορείτε να ανοίγετε μπουκάλια μπύρας και αναψυκτικών ή να το χρησιμοποιήσετε απλά ως μαγνητάκι για το ψυγείο (“Hand of the King” Style Bottle Opener)
Etsy
Τιμήστε τον οίκο σας και φτιάξτε το δικό σας πατάκι για την εξώπορτα σε στιλ Game of Thrones (personalized Game of Thrones door mat )
Drizly
Το καλύτερο ουίσκι του Γουέστερος. Στη πραγματικότητα βέβαια είναι σκωτσέζικο με μέλι, σύκο κ.α. (Game of Thrones House Stark Winter's Frost Highland Single Malt Scotch Whisky)
Amazon
Μη περιμένετε να σπάσουν και από μέσα να βγουν δράκοι όπως έγινε στην περίπτωση της Ντενέρις. Μπορείτε όμως να τα ανάψετε και να κάνετε ατμόσφαιρα (Game of Thrones Sculpted Dragon Egg Candles)
Etsy
«Πες στην Σέρσεϊ πως θέλω να ξέρει ότι ήμουν εγώ», Ολένα Ταιρέλ. Η ατρόμητη γιαγιά του οίκου των Ταιρέλ που ήταν τελικά πίσω από τη δολοφονία του Τζόφρι. (“Tell Cersei It Was Me” Olenna Tyrell Shirt)
Etsy
Καρφώστε ένα στυλό ή ένα μολύβι στον Σιδερένιο Θρόνο (Game of Thrones Desk Organizer)
Amazon
Εσείς θα ματώνατε για τον Σιδερένιο Θρόνο; Παίξτε το παιχνίδι και αποδείξτε πόσο αποφασισμένοι είστε να τον κατακτήσετε (Game of Thrones board game)
Amazon
Όλα τα βιβλία του G.R.R. Martin «Το τραγούδι του Πάγου και της Φωτιάς» στα αγγλικά. Κάντε χώρο όμως και για τα επόμενα που έρχονται (Game of Thrones full paperback set)