Επτά ήρωες του Game of Thrones που όλοι περιμένουμε ότι θα δούμε ξανά στον τελευταίο κύκλο

Γιατί κάποιοι ήρωες παίζουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του σεναρίου.

Στις 14 Απριλίου οι ήρωες του Game of Thrones του HBO επιστρέφουν για τελευταία φορά στις τηλεοπτικές οθόνες με τον 8ο και τελευταίο κύκλο της σειράς που θα αποτελείται από έξι επεισόδια.

Αυτή λοιπόν είναι και η τελευταία ευκαιρία για να δούμε κάποιους αγαπημένους και μη ήρωες του GoT να επιστρέφουν. Για κάποιους γνωρίζουμε πως η επιστροφή τους είναι βέβαιη, αφού έχει επιβεβαιωθεί από τους συντελεστές της σειράς. Υπάρχουν όμως και άλλοι ήρωες που είτε δεν τους είδαμε ποτέ να πεθαίνουν είτε χάσαμε τα ίχνη τους μετά από κάποια αποστολή που τους ανατέθηκε.

Λογικό είναι λοιπόν να εκτιμούμε -και σε κάποιες περιπτώσεις να ελπίζουμε- πως κάποιοι θα επιστρέψουν...

Σίριο Φορέλ

Ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή της Άρια. Ο αδερφός της Τζον Σνόου της έδωσε τη «βελόνα», ο πατέρας της Νεντ Σταρκ της επέτρεψε να ακολουθήσει την κλίση της και το όνειρό της – όσο ανορθόδοξο και αν ήταν για μια κόρη ευγενούς στο Γουέστερος και ο Φορέλ ήταν ο αγαπημένος της δάσκαλος ξιφασκίας -που επίσης της έσωσε τη ζωή όταν μετά το θάνατο του πατέρας της, στρατιώτες της βασίλισσας ήθελαν να τη συλλάβουν. Της έδωσε τα εφόδια για να μπορέσει να επιβιώσει και νομίζοντας πως έχει σκοτωθεί, την θρήνησε. Ωστόσο, δεν είδαμε ποτέ τον Σίριο Φορέλ να πεθαίνει κατά τη μονομαχία του με τον σερ Μέριν Τραντ. Επιπροσθέτως το Κυνηγόσκυλο πως ο νεκρός πλέον Τραντ, δεν ήταν ποτέ ένας καλός πολεμιστής. Ίσως λοιπόν να μην ήταν και άξιος αντίπαλος για τον Φορέλ.

Ιλίριο Μοπάτις

Πολλοί μπορεί να μην τον θυμάστε καν. Εξάλλου εμφανίστηκε σε λίγα επεισόδια. Ήταν όμως ένας ακόμη ήρωας-κλειδί στην εξέλιξη της υπόθεσης. Είναι αυτός που μαζί με τον Βάρυς σχεδίασαν την επιστροφή των Ταργκάριαν στο Γουέστερος (τότε πίστευαν πως βασιλιάς θα γινόταν ο αδερφός της Ντενέρις). Επίσης είναι ο άνθρωπος που προξένεψε τη Ντενέρις στον Καλ Ντρόγκο και- ίσως το πιο σημαντικό απ′ όλα- το γαμήλιο δώρο του στη νεαρή Καλίσι ήταν τρία αβγά δράκων.

Φάντασμα

Η επιστροφή του ανταρόλυκου του Τζον Σνόου, πρακτικά έχει επιβεβαιωθεί από συντελεστές του HBO. Πολλοί θεατές αναμένουν το Φάντασμα να πάρει ξανά τη θέση του στο πλάι του αφού έχουμε να τον δούμε αρκετά χρόνια.

Νταάριο Ναχάρις

HBO

Δεινός πολεμιστής, εξαιρετικά γοητευτικός και εραστής της Ντενέρις στο Μιρίν. Έφυγε όταν η Μητέρα των Δράκων του ζήτησε να πάει στο Γουέστερος και από τότε δεν γνωρίζουμε τι έχει συμβεί. Μια επιστροφή του βέβαια είναι πιθανή. Θυμίζουμε ότι αρχικά τον ήρωα υποδύθηκε ο Μ.Χούισμαν και στη συνέχεια ο Ε.Σκρέιν).

Ίλιν Πέιν

HBO

Είναι ένα από τα ονόματα που η Άρια δεν έχει διαγράψει ακόμη από την περίφημη λίστα της. Είναι ο εκτελεστής του πατέρας της, Νεντ Σταρκ. Τον υποδύεται ο μουσικός και ηθοποιός, Γουίλκο Τζόνσον ο οποίος το 2012 διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας. Από το 2014 όμως είναι καλά στην υγεία του και σίγουρα πρέπει να επιστρέψει για να μπορέσει η Άρια να πάρει την εκδίκησή της.

Σαλαντόρ Σάαν

Επίσης ένας πολύ ιδιαίτερος χαρακτήρας που πολλοί μπορεί να έχουν ξεχάσει αφού εμφανίστηκε μόνο σε τρία επεισόδια (το τελευταίο στην τέταρτη σεζόν). Κατάφερε όμως να κλέψει τις εντυπώσεις σε κάθε σκηνή. Ελπίζουμε ότι ο μισθοφόρος, πειρατής φίλος το Ντάβος θα φτάσει τελικά στο Κίνγκς Λάντινγ και θα καταφέρει να αποπλανήσει τη Σέρσεϊ. «Δεν ξέρεις πόσο πειστικός είμαι...Δεν προσπάθησε ποτέ να σε π@@@ξω» ήταν μια μόνο από τις αξιομνημόνευτες ατάκες του.

Σερ Πάουνς

HBO

Οι ανταρόλυκοι δεν ήταν τα μόνα ζώα που έκαναν την εμφάνισή τους στο GoT. Ίσως κάποιοι να θυμάστε και έναν πολύ συμπαθητικό γάτο, αυτόν του γιου της Σέρσεϊ, Τόμεν ο οποίος αυτοκτόνησε. Κάποιοι λοιπόν, όπως το Entertainment Weekly, μπορούν να φανταστούν και ένα σενάριο στο οποίο ο Βασιλιάς του Σκότους (δηλαδή ο Νάιτ Κινγκ) θα εξαφανίσει όλο το βασίλειο και λίγο πριν το φινάλε θα δούμε ένα κοντινό πλάνα της αξιαγάπητης γάτας.