Γάμος-αστραπή από την Amy Schumer - συγκινημένη η Jennifer Lawrence

Και τα κουμπιά του φορέματος που ξέχασε ανοιχτά η Lawrence.
Handout via Getty Images

Η Jennifer Lawrence βρέθηκε ανάμεσα στους 80 καλεσμένους του ξαφνικού γάμου της Amy Schumer την Τρίτη. Μετά από μόνο λίγους μήνες σχέσης, η Schumer παντρεύτηκε τον σεφ Chris Fischer σε μια λιτή τελετή σε σπίτι της στο Malibu της Καλιφόρνια με θέα τον ωκεανό.

Yup

A post shared by @ amyschumer on

«Ήταν πολύ όμορφα», δήλωσε η Lawrence και πολύ καλή φίλη της Schumer στο Entertainment Tonight σχετικά με τον γάμο. «Ήταν πολύ ξαφνικό και έκλαιγα καθ‘όλη τη διάρκεια, οι γαμήλιοι όρκοι τους ήταν τόσο λαμπεροί. Είναι όταν έχεις δυο ανθρώπους που πραγματικά αγαπούν ο ένας τον άλλον και το εννοούν, αυτό φαίνεται. Ήταν μια όμορφη τελετή και μια εξαιρετική στιγμή, δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο χαρούμενη γι’αυτούς».

@robandlindsayweddings

A post shared by @ amyschumer on

«Κοιτάξτε, η μπλούζα μου ήταν καταλάθος τσαλακωμένη όλη την ώρα», πρόσθεσε η Lawrence για το ρούχο της, το οποίο φόρεσε και σε κάποια άλλη εκδήλωση πριν από ένα χρόνο. Αστειευόμενη, είπε για την εμφάνισή της, «Σε όλες τις φωτογραφίες του γάμου όλα τα κουμπιά του φορέματός μου είναι ανοιχτά και φαίνεται σαν να λέω ”κοίτα τι εχώ εδώ για σένα”».

Amy Schumer Instagram

Ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους ήταν οι Jake Gyllenhaal, Larry David, Jennifer Aniston και David Spade.

Το κείμενο αυτό αρχικά δημοσιεύτηκε στην Αμερικανική έκδοση της HuffPost και αποδόθηκε στα ελληνικά.

Προτείνετε μια διόρθωση