ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ

H Nova μας παρασύρει στο πιο Unlimited καλοκαίρι με απεριόριστα data για όλους παντού και πάντα

Ταινίες, μουσική, e-books, σκρολάρισμα μέχρι να δύσει ο ήλιος, ταξιδιωτικά app, ένα γρήγορο τσεκάρισμα στο mail της δουλειάς: Είναι όλα στο χέρι μας.
NOVA

Ώρα να αφήσουμε πίσω όλα όσα ξέραμε. Η Nova είναι ο νέος μεγάλος παίκτης στην επικοινωνία. Κι αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά τα δεδομένα: Τα unlimited data που προσφέρει σε όλους μας και φέτος το καλοκαίρι, εγγυώνται αξέχαστες διακοπές χωρίς διακοπές…στο internet μας.

Στην πιο ανέμελη εποχή του χρόνου, που όλοι μας διψάμε για λίγη ακόμα επικοινωνία, περισσότερη μουσική στην παραλία, κάμποσο άσκοπο σκρολάρισμα και ατελείωτο streaming στην ξαπλώστρα ή και για όσους πρέπει να στείλουμε επειγόντως αυτό το επαγγελματικό mail ενώ βρισκόμαστε στην πλαζ, η Nova γίνεται το πιο πιστό -και το πιο αξιόπιστο- summer buddy.

Πώς το πετυχαίνει αυτό; Προσφέροντας σε όλους τους συνδρομητές της, ανεξαιρέτως, ανεπανάληπτες καλοκαιρινές προσφορές για unlimited data. Πακέτα απεριόριστου ίντερνετ ακόμα και για το πιο περιορισμένο μπάτζετ. Ας δούμε ποιο φτιάχτηκε για μας:

Roberto Moiola / Sysaworld via Getty Images

Αν έχουμε συμβόλαιο Nova

Τότε μπορούμε να έχουμε απεριόριστο internet στο κινητό με μόλις € 10,90 για 30 ημέρες, χωρίς κανέναν περιορισμό στις ταχύτητες. Μπορούμε να ενεργοποιήσουμε τη νέα καλοκαιρινή προσφορά οποιαδήποτε στιγμή έως και τη Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023 και αφορά όλους τους υφιστάμενους συνδρομητές κινητής: Τόσο τους ιδιώτες όσο και τους εταιρικούς πελάτες συμβολαίων Nova. Και το καλύτερο; Μπορούμε να ενεργοποιήσουμε τη δροσερή προσφορά, εύκολα και γρήγορα, από οπουδήποτε, μπαίνοντας από τη συσκευή μας στο Nova App, μέσω web ή και με ένα απλό SMS.

Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί συνολικά 3 φορές κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου. Δηλαδή τόσες όσες χρειάζονται για να απολαμβάνουμε γρήγορο και αξιόπιστο ίντερνετ κάθε καλοκαιρινή στιγμή. Για περισσότερες πληροφορίες πατάμε εδώ.

Αν έχουμε Καρτοκινητή FREE2GΟ

Φυσικά μπορούμε να απολαύσουμε απεριόριστα data, επιλέγοντας είτε την προσφορά UNLIMITED SUMMER 1, για να έχουμε Απεριόριστα Data για 30 ημέρες με μόλις €10,60, είτε την προσφορά για UNLIMITED SUMMER 2 για να έχουμε Απεριόριστα Data και Λεπτά Ομιλίας Προς Όλους για 20 ημέρες με μόλις €17,80! Μπορούμε να ενεργοποιήσουμε τις σούπερ καλοκαιρινές προσφορές οποιαδήποτε στιγμή έως τις 31 Αυγούστου. Για περισσότερες πληροφορίες κλικ εδώ.

UNLIMITED DATA ΔΩΡΕΑΝ για 3 μήνες με UNLIMITED ΟΜΙΛΙΑ

Mε κάθε νέα σύνδεση κινητής, στα προγράμματα Unlimited Ομιλία&SMS+ 6GB, Unlimited Ομιλία&SMS+ 15GB, Business Unlimited Ομιλία&SMS+ 6GB και Business Unlimited Ομιλία&SMS+ 15GB, η Nova προσφέρει 3 μήνες ΔΩΡΕΑΝ UNLIMITED DATA. Η καλοκαιρινή προσφορά ισχύει έως και την τελευταία μέρα του Αυγούστου και αφορά νέες συνδέσεις υφιστάμενων ή νέων συνδρομητών Nova. Αν χρειαζόμαστε περισσότερες πληροφορίες για ιδιώτες πατάμε εδώ και για επιχειρήσεις κλικ εδώ.

Προς τι όλος αυτός ο ενθουσιασμός;

Αρκεί μόνο να φανταστούμε πόσα μυστικά θα μπορούσαμε να ξεκλειδώσουμε και πόσα μέρη θα μας δοθεί η ευκαιρία να εξερευνήσουμε με απεριόριστα data για ένα ολόκληρο καλοκαίρι: Να ανακαλύψουμε τον δρόμο για την πιο απόκρυφη και ερημική παραλία του νησιού, να κρατάμε διαρκώς τους ακόλουθούς μας στα social media ενήμερους για κάθε νέα μας εμπειρία, να γεμίσουμε το Instagram μας μοναδικές στιγμές των φετινών διακοπών, ανεβάζοντας όσο συχνά και όσες φωτογραφίες θέλουμε, να σκρολάρουμε απεριόριστα τα ξέγνοιαστα μεσημέρια, όπου κι αν βρισκόμαστε, να κατεβάσουμε στο tablet όλα τα e-books που θέλαμε να διαβάσουμε μέσα στη σεζόν και δεν είχαμε χρόνο.

Και τα βράδια; Ατελείωτο streaming με την παρέα κάτω απ’ τα αστέρια: Να απολαύσουμε τις καλύτερες ταινίες, να μην μας ξεφύγει ούτε ένα επεισόδιο της αγαπημένης μας σειράς και φυσικά, να μην χάσουμε κανέναν κρίσιμο αγώνα!

Γιατί, τελικά, unlimited data = unlimited ψυχαγωγία κι επικοινωνία! Και είναι στο χέρι μας. Κυριολεκτικά στο χέρι μας, καθώς κρατώντας μια απλή συσκευή και ενεργοποιώντας το πακέτο της επιλογής μας, το κινητό μεταμορφώνεται σε πυξίδα, cd-player, βιβλίο, θερινό σινεμά. Ακόμη-ακόμη μπορεί να μεταμορφωθεί στον υπολογιστή της δουλειάς.

miracsaglam via Getty Images

Αν δηλαδή σκοπεύουμε να περάσουμε το καλοκαίρι μας κάπου όμορφα, δουλεύοντας μόνο με τηλεργασία, τότε οι προσφορές της Nova για unlimited data είναι ό,τι πρέπει για μας. Κι αυτό γιατί η Nova, που είναι πλέον μέλος της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, προσφέρει κορυφαία εμπειρία Mobile Internet μέσα από δίκτυα νέας γενιάς 4G, 4G+ και 5G και ταχύτητες που αγγίζουν το 1Gbps. Κι όχι μονάχα στα μεγάλα αστικά κέντρα της Ελλάδας. Ακόμα και στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου, η Nova υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία Unlimited σερφαρίσματος. Η Nova έχει εξασφαλίσει στο 5G δίκτυό της, 74% πανελλαδική κάλυψη και 99% για τα μεγάλα αστικά κέντρα.

Η ολοκαίνουργια σειρά προγραμμάτων Unlimited της NOVA, απευθύνεται σε όλους μας, ιδιώτες και επιχειρήσεις. Και μας προσκαλεί να απολαύσουμε τις αναρίθμητες δυνατότητες που προσφέρουν τα ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ DATA, στις απίστευτα υψηλές ταχύτητες που τρέχει το δίκτυο κινητής της Nova, σε συνδυασμό με ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΟΜΙΛΙΑ και SMS.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, μας δίνει και την ευκαιρία να επιλέξουμε μεταξύ τεσσάρων ασυναγώνιστων καλοκαιρινών προγραμμάτων αυτό που ταριάζει στις δικές μας μοναδικές ανάγκες και συνήθειες.

Αποδεικνύοντας πως αφουγκράζεται πάντα τις ανάγκες του καταναλωτή, η Nova στέκεται δίπλα σε όλους μας με την αξιοπιστία και την τεχνογνωσία της, παρέχοντάς μας όλα όσα χρειαζόμαστε για ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι!

Αν θέλουμε να ανακαλύψουμε περισσότερα για τις πιο unlimited προσφορές του καλοκαιριού, το nova.gr, το f2g.gr, το 13800 (για ιδιώτες), το 1277 (για εταιρικούς πελάτες) αλλά και όλα τα καταστήματα Nova είναι στη διάθεσή μας.

Δημοφιλή