Ιαπωνική εταιρεία κατασκευάζει προσαρμοσμένα φέρετρα για τους θαυμαστές των βαμπίρ

Eίναι κατασκευασμένο για πολλαπλές χρήσεις.
.
.
Ziggy Vamp Co. Ltd

Η Ziggy Vamp Co. Ltd., μια εταιρεία με έδρα το Τόκιο που ειδικεύεται σε προϊόντα για βρικόλακες, πουλά χειροποίητα, έπιπλα... φέρετρο.

Αν έχετε ονειρευτεί ποτέ να αποκτήσετε το δικό σας φέρετρο ύπνου, είστε τυχεροί! Με μόλις 429.000 γιεν (3.200 δολάρια), μπορείτε τώρα να παραγγείλετε ένα κρεβάτι για βαμπίρ.

Μπορεί τα 3.200 δολάρια να σας φαίνονται πολλά χρήματα, αλλά τα φέρετρα της Ziggy Vamp Co. Ltd δεν είναι ένα απλό φέρετρο καθώς είναι κατασκευασμένο από ξύλο πρώτης ποιότητας, διαθέτε ταπετσαρίας Yushin Kensho and Dainichi και είναι κατασκευασμένο για πολλαπλές χρήσεις.

.
.
Ziggy Vamp Co. Ltd

Μπορείτε να παραγγείλετε το κρεβάτι σε διάφορα χρώματα, από κλασικό μαύρο έως ροζ, να επιλέξετε μια ποικιλία από μεταλλικά αξεσουάρ όπως χερούλια και σταυρούς.

Τέλος για τους πιο μερακλήδες μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο και το χρώμα της ταπετσαρίας από βελούδο ή σατέν.

Τα φέρετρα βαμπίρ διατίθενται σε δύο μεγέθη - μήκους 187 εκατοστά και 197 εκατοστά. Οι τιμές ποικίλλουν, αλλά ξεκινούν από 429.000 γιεν (3.200 δολάρια).

.
.
Ziggy Vamp Co. Ltd

Σύμφωνα με το @press, ο Ziggy Vamp ξεκίνησε μια εκστρατεία crowdfunding για το κρεβάτι με φέρετρο βαμπίρ το 2020 και συνειδητοποίησε ότι υπήρχε ζήτηση για αυτού του είδους τα ασυνήθιστα έπιπλα, έτσι δημιούργησαν μια γραμμή παραγωγής. Τώρα ο καθένας μπορεί να κοιμάται σαν βαμπίρ.

Πηγή: Odditycentral