Θρίλερ στην Ανάβυσσο: Κακοποιοί απήγαγαν δικηγόρο, τον λήστεψαν και εμβόλισαν μηχανή της ΔΙΑΣ

Την ώρα που έφευγε από φιλικό του σπίτι
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ
Eurokinissi

Έναν 29χρονο δικηγόρο άρπαξαν το βράδυ της Τετάρτης κακοποιοί, προκειμένου να τον ληστέψουν, την ώρα που έφευγε από φιλικό του σπίτι, στην περιοχή της Αναβύσσου.

Οι δύο δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους τον έβαλαν με τη βία σε αυτοκίνητο, τον έδεσαν και τον φίμωσαν και, αφού του άρπαξαν χρήματα, κινητό τηλέφωνο και τα κλειδιά, τον εγκατέλειψαν στην περιοχή. Ο 29χρονος κατάφερε και πήγε σε ένα πρατήριο καυσίμων στο 44ο χιλιόμετρο της Λεωφόρου Αναβύσσου και κάλεσε τη μητέρα του, η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε τους αστυνομικούς ότι οι δράστες κατευθύνονταν στου Αμπελόκηπους, στην επιχείρηση του 29χρονου, για να τη διαρρήξουν.

Μέσα σε ελάχιστο χρόνο αστυνομικοί προσέγγισαν τα γραφεία, όπου εντόπισαν έναν από τους δράστες πεζό, τον οποίο και κατάφεραν να συλλάβουν, παρόλο που αντιστάθηκε. Στη θεά των αστυνομικών ο συνεργός του, ο οποίος επέβαινε σε αυτοκίνητο, ανέπτυξε ταχύτητα, έπεσε επάνω σε μια μοτοσικλέτα της Ομάδας ΔΙΑΣ, χωρίς να τραυματίσει τον αστυνομικό, και κατάφερε να εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο συλληφθείς είναι 24 ετών, υπήκοος Μολδαβίας, με τα στελέχη της Ασφάλειας να αναζητούν τον συνεργό του.

Δημοφιλή