ΠΟΛΙΤΙΚΗ
02/06/2019 10:43 EEST | Updated 02/06/2019 15:32 EEST

Καμίνης: Δεν το είχα σκεφτεί και δεν το είχα συζητήσει. Μου ανετέθη η θέση, θα το πάω μέχρι τέλους

«Η μέριμνά μου ήταν οι ευρωεκλογές»

Eurokinissi

«Δεν το είχα σκεφτεί και δεν το είχα συζητήσει» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Γιώργος Καμίνης σχετικά με το αν γνώριζε ότι η Φώφη Γεννηματά θα τον τοποθετήσει ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ.

Όπως είπε, ήταν μεγάλη έκπληξη που μου ανατέθηκε η θέση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΚΙΝΑΛ. «Δεν το είχα σκεφτεί και δεν το είχα συζητήσει, η μέριμνά μου ήταν οι ευρωεκλογές», είπε.

«Δεν παραιτούμαι από θέσεις ευθύνης τόσο σημαντικές, μου ανετέθη αυτή η θέση και θα το πάω μέχρι τέλος γιατί αυτό έχω μάθει να κάνω στη ζωή μου» ανέφερε ο κ Καμίνης. Όπως σημείωσε, η κίνηση της κ. Γεννηματά αποβλέπει στην επανασύνδεση με το υπόγειο ρεύμα των 212.000 ανθρώπων που ψήφισαν την παράταξη την περασμένη Κυριακή και προέκριναν ένα άνοιγμα του ΠΑΣΟΚ.

Δεν θα γίνουμε συμπλήρωμα της ΝΔ, είπε, εμείς έχουμε τον χώρο μας και σε αυτόν πάμε να κυριαρχήσουμε. «Είμαστε ένα σοσιαλιστικό κεντροαριστερό κόμμα αρχών» πρόσθεσε, ενώ, αναφερόμενος στα σενάρια συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι «στον δήμο της Αθήνας ο ΣΥΡΙΖΑ δεν με βοήθησε καθόλου, δεν συνεργάστηκα καθόλου μαζί του, αντιθέτως συγκρούστηκα και με αυτόν και με τη δεξιά». Παράλληλα, τόνισε ότι το Κίνημα Αλλαγής έχει αυτόνομη πορεία και δεν πρόκειται να γίνει συμπλήρωμα κανενός. 

Σε ερώτηση για τη στάση του Ευάγγελου Βενιζέλου δήλωσε πως δεν πιστεύει ότι όλα κρίνονται από την παραμονή η την αποχώρηση του κ. Βενιζέλου.