Καμμένος: Ο Τσίπρας μου είπε ψέματα

Τι ανέφερε ο τέως υπουργός Άμυνας σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Βεργίνα»
Eurokinissi

Κατά πάντων εξαπέλυσε επίθεση ο τέως υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό «Βεργίνα» και η οποία θα προβληθεί το βράδυ της Τετάρτης.

Ο Πάνος Καμμένος, χαρακτήρισε «κουρελόχαρτο» τη Συμφωνία των Πρεσπών ενώ ισχυρίστηκε πως δεν είναι ίδια με αυτή που υπογράφηκε στις Πρέσπες σημειώνοντας πως ακόμη και αν περάσει από την Ελλάδα, θα «σταματήσει στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών».

Ο τέως υπουργός εξέφρασε μεταξύ άλλων και το παράπονο του για τον πρωθυπουργό καθώς όπως σημείωσε, δεν του ομολόγησε την αλήθεια για το θέμα των Σκοπίων. Όπως εξήγησε, ο Αλέξης Τσίπρας αρχικά του είχε πει πως η Συμφωνία των Πρεσπών θα έρχονταν μετά τις εκλογές και ότι αργότερα ο πρωθυπουργός του είπε πως θα ξαναδούν το θέμα το Μάρτιο.

Στο στόχαστρο του Πάνου Καμμένου βρέθηκε και ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, τον οποίο ειδικότερα ο τέως υπουργός Άμυνας χαρακτήρισε «διακινητή της τσάντας του Γιωργάκη». Σε σχόλιο του για το Ίδρυμα Σόρος, τόνισε ότι μοίραζε 25 δισ. ευρώ εδώ και χρόνια σε πολιτικούς.

Στο απυρόβλητο δεν έμεινε ούτε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος ο οποίος, σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, έχει προσωπική ευθύνη. «Εγώ τον συνάντησα και του είπα ότι δεν συμμετέχω πλέον ως κυβερνητικός εταίρος και ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι άκυρη. Περιμένω την απάντησή του», τόνισε χαρακτηριστικά.

Για τον Κώστα Ζουράρι, ο οποίος παρόλο που έχει δηλώσει πως θα ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών δεν έχει διαγραφεί, ο κ. Καμμένος τόνισε πως «εάν ο κ. Ζουράρις είναι ο 151ος που θα ψηφίσει τη Συμφωνία, πρέπει να το σκεφτεί πολύ καλά».

Ευθείες βολές «έριξε» ο Πάνος Καμμένος και κατά της Ντόρας Μπακογιάννη λέγοντας πως η κ. Μπακογιάννη είναι όνειδος για την πολιτική ζωή του τόπου και ότι του επιτίθεται για λόγους επιχειρηματικών συμφερόντων.

Δημοφιλή