ΠΟΛΙΤΙΚΗ
11/01/2019 11:13 EET

Καμμένος: «Ουδέποτε δήλωσα ότι τελώ υπό παραίτηση - επισήμως»

Στην κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Εθνικής ‘Αμυνας - Εξωτερικών Υποθέσεων και Εξοπλιστικών προγραμμάτων της Βουλής.

EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
Oι Επιτροπές συνεδρίασαν παρουσία της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο Πάνος Καμμένος επιχείρησε να διασκεδάσει τις ενυτπώσεις που δημιουργήθηκαν την Πέμπτη, όταν σύμφωνα με πληροφορίες, αποχαιρέτησε , την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Συμβουλίου Αμυνας.

Το πρωί της Παρασκευής, στην κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Εθνικής ‘Αμυνας - Εξωτερικών Υποθέσεων και Εξοπλιστικών προγραμμάτων της Βουλής με θέμα την αναβάθμιση των F-16, η Νέα Δημοκρατία, δια του Κωνσταντίνου Τασούλα, δήλωσε ότι αποχωρεί και θα συζητήσει τα θέματα αυτά με τον διάδοχο του υπουργού Εθνικής ’Αμυνας.

«Δεν είμαι απερχόμενος υπουργός, ούτε τελώ υπό παραίτηση!» ήταν η αντίδραση του Πάνου Καμμένου, ο οποίος έσπευσε να προσθέσει ότι ουδέποτε δήλωσε κάτι τέτοιο «επισήμως». «Δεν μπορεί να προδικάσει κανείς το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στα Σκόπια» πρόσθεσε, πριν χαρακτηρίσει «ντροπή για τη Βουλή, τη Δημοκρατία και τις Ένοπλες Δυνάμεις» την αποχώρηση της Νέας Δημοκρατίας. 

Ο κ. Καμμένος αναμένεται να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό μετά την συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ το μεσημέρι της Παρασκευής.