Καταγγελίες πως φωτογραφία της σορού του Εμιλιάνο Σάλα αναρτήθηκε στα social media

Οι Αρχές ερευνούν αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο.
Barcroft Media via Getty Images

Μια φωτογραφία της σορού του Εμιλιάνο Σάλα, του πρώην ποδοσφαιριστή της Premier League που έχασε τη ζωή του τον περασμένο Ιανουάριο, μετά από πτώση του αεροπλάνου του στην Αγγλία, λέγεται πως δημοσιεύτηκε στα social media, γεγονός το οποίο έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Ο Σάλα σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα στις 21 Ιανουαρίου ενώ αυτή την ώρα οι Αρχές ερευνούν το κατά πόσο μια εικόνα του πτώματος του αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως αναφέρει δημοσίευμα του BBC.

«Γνωρίζουμε ότι μια εικόνα που αναφέρεται ότι είναι του σώματος του Σάλα υπάρχει στα social media και είμαστε αηδιασμένοι με την ενέργεια αυτή», ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας και πρόσθεσε: «Είναι σαφώς μια πολύ δύσκολη στιγμή για την οικογένεια του Σάλα και δεν θα πρέπει να δοκιμάζονται με πρόσθετο πόνο που αναμφισβήτητα θα προκαλέσει αυτή η επαίσχυντη πράξη. Διερευνούμε αυτό το συμβάν και συνεργαζόμαστε με έναν αριθμό οργανισμών για να διαπιστώσουμε τον τρόπο με τον οποίο ελήφθη η εικόνα και ποιος είναι υπεύθυνος».

Υπενθυμίζεται ότι ο 28χρονος Αργεντινός ποδοσφαιριστής ταξίδευε από τη Νάντη της δυτικής Γαλλίας με τον πιλότο Ντέιβιντ Ίμποτσον για να κάνει το ντεμπούτο του με την Κάρντιφ Σίτι. Το αεροσκάφος θεωρείται πως έπεσε στη θάλασσα στις 21 Ιανουαρίου.

Λίγες μέρες αργότερα ερευνητές αεροπορικών δυστυχημάτων ανακοίνωσαν πως κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα συντρίμμια του αεροσκάφους που εντοπίστηκε στον πυθμένα της θάλασσας κοντά στο Γκέρνσι ανήκουν στο αεροσκάφος του Εμιλιάνο Σάλα.

Δημοφιλή