Καβάλα: Σκότωσε μητέρα και γιό για μία θέση πάρκινγκ

Μετά από άγριο καυγά.
|
Στην φωτογραφία φαίνεται το σπίτι του δράστη και το φορτηγό του ενός θύματος. Φωτό: <a href="https://www.proininews.gr/fotografia-apo-to-simeio-toy-diploy-fonikoy-stin-chrysoypoli/" target="_blank" role="link" class=" js-entry-link cet-external-link" data-vars-item-name="proininews.gr" data-vars-item-type="text" data-vars-unit-name="5d5f9a6be4b0dfcbd48b7a90" data-vars-unit-type="buzz_body" data-vars-target-content-id="https://www.proininews.gr/fotografia-apo-to-simeio-toy-diploy-fonikoy-stin-chrysoypoli/" data-vars-target-content-type="url" data-vars-type="web_external_link" data-vars-subunit-name="article_body" data-vars-subunit-type="component" data-vars-position-in-subunit="0">proininews.gr</a>
Στην φωτογραφία φαίνεται το σπίτι του δράστη και το φορτηγό του ενός θύματος. Φωτό: proininews.gr
proininews.gr

Συνέβη το βράδυ της Πέμπτης στην Χρυσούπολη Καβάλας. Ενας άντρας 42 ετών σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα τον συνομήλικο γείτονά του και τη μητέρα του, 67 ετών, μετά από άγριο καυγά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο άντρες βρίσκονταν στα μαχαίρια εδώ και καιρό, επειδή το θύμα πάρκαρε το φορτηγό του σε σημείο το οποίο ενοχλούσε τον δράστη. Οι καυγάδες τους ήταν συχνοί και πριν από λίγες μέρες, όταν ο δράστης συνάντησε στον δρόμο τη μητέρα του γείτονά του, η οποία είχε βγει για να πετάξει τα σκουπίδια, άρχισε να διαμαρτύρεται έντονα για το θέμα του πάρκινγκ.

Το μοιραίο βράδυ, ωστόσο, η αφορμή ήταν διαφορετική. Ο δράστης άκουγε μουσική σε υψηλή ένταση και οι γείτονές του αποφάσισαν να πάνε στο σπίτι του για να διαμαρτυρηθούν.

Ακολούθησε άγριος καυγάς, κατά την διάρκεια του οποίου ο δράστης πήρε την κυνηγετική καραμπίνα του και πυροβόλησε πρώτα τον γείτονά του δύο φορές και στην συνέχεια τη μητέρα του. Και οι δύο υπέκυψαν στα τραύματά τους επί τόπου και λίγο αργότερα ο δράστης παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα Νέστου.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα