Καβάλα: Στο πρωτάθλημα με τρεις ποδοσφαιριστές, μπασκετμπολίστες και αθλητές του kick-boxing

Συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 με μόλις τρεις ποδοσφαιριστές. Οι υπόλοιποι 13 είναι μπασκετμπολίστες και kick boxers.
FOOTBALL LEAGUE 2020-2021
FOOTBALL LEAGUE 2020-2021
Eurokinissi Sports

Είναι απίστευτο, αλλά όμως είναι αληθινό στο ποδόσφαιρο της Ελλάδας το 2021.

Με δηλώσεις του στο ραδιόωνο του «Metropolis 95.5» ο γενικός αρχηγός της Καβάλας, Γιώργος Μανάφης, τόνισε ότι η ομάδα της πόλης είναι αναγκασμένη λόγω των συνθηκών που υπάρχουν με τα δελτία να πορευτεί στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 με μόλις τρεις ποδοσφαιριστές και οι υπόλοιποι 13 να προέρχονται από το μπάσκετ και το…Kick-boxing.

Η Καβάλα πήρε άδεια συμμετοχής μετά από πολλές προσπάθειες και μάλιστα ήδη έχει χάσει τις δύο πρώτες αγωνιστικές, αλλά δεν έχει στη διάθεσή της…ποδοσφαιριστές.

Είπε λοιπόν ο κ. Μανάφης:
«Αυτό που ζούμε είναι Γολγοθάς. Εδώ και τρεις τέσσερις μήνες αυτό που συμβαίνει είναι πρωτόγνωρο. Είναι ένα διάστημα που η ομάδα ταλαιπωρείται από επιτροπές χωρίς να έχουν βγει οι σωστές αποφάσεις. Τελικά την Κυριακή μπαίνει στους αγωνιστικούς χώρους», είπε και συνέχισε:
«Στο παιχνίδι με την Καλαμαριά δεν κατεβήκαμε γιατί δεν είχαμε ούτε ένα επαγγελματικό δελτίο. Και αυτό και το παιχνίδι με την Καρδίτσα θα πάρουν την δικαστική οδό. Στο δεύτερο ματς, με την Καρδίτσα, τα δελτία είχαν έρθει, αλλά τα παιδιά είχαν κάνει πρώτη εγγραφή. Δηλαδή, δεν είχαν ποτέ πριν ποδοσφαιρικό δελτίο σε ερασιτεχνικό σωματείο. Είχαμε δηλώσει παιδιά από τον χώρο του μπάσκετ και του kick boxing.
Από τους 16 αθλητές οι τρεις είναι ποδοσφαιριστές. Είναι απλά Καβαλιώτες και θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα. Θα πάμε έτσι μέχρι τέλη Δεκεμβρίου για να μην τρώμε μείον βαθμούς, όταν και θα μπορούμε να κάνουμε ξανά μεταγραφές. Είχαμε στείλει τον φάκελο μέσα Αυγούστου και τέλη του μήνα περιμέναμε την απόφαση. Η προετοιμασία έγινε κανονικά και κάναμε μεταγραφές για Super League 2. Η απόφαση που βγήκε έλεγε ότι η Καβάλα δεν παίρνει αδειοδότηση. Μετά τις 17, όταν και τελείωσε η μεταγραφική περίοδος, η ομάδα δικαιώθηκε στο διαιτητικό δικαστήριο, αλλά ήταν αργά... Επειδή η ομάδα μας ήταν επαγγελματική δεν μπορούσαμε να βάλουμε ερασιτέχνες».

Πήγαινε στην αρχική σελίδα