Κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών με...έδρα την Πανεπιστημούπολη Ζωγράφου

Πού έκρυβαν τα ναρκωτικά.
.
.
ΕΛΑΣ

Σε δένδρα, υδρορροές, αλλά και σε ένα κλεμμένο από το 2015 αυτοκίνητο, στον προαύλιο χώρο της Πανεπιστημιούπολης στου Ζωγράφου, έκρυβαν την κάνναβη και τα χάπια MDMA τα μέλη κυκλώματος, το οποίο εξάρθρωσε η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί, που εδώ και μεγάλο διάστημα παρακολουθούσαν τις κινήσεις των εμπόρων ναρκωτικών, συνέλαβαν δύο από τα μέλη της σπείρας σχεδόν επ’αυτοφώρω, μετά από συναλλαγή που πραγματοποίησαν στον περιβάλλοντα χώρο των φοιτητικών εστιών, πουλώντας ποσότητες 6,5 και 1,6 γραμ. ακατέργαστης κάνναβης.

Σύμφωνα με τα στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών, κατά την έρευνα διαπιστώθηκε η συστηματική δράση της εγκληματικής οργάνωσης, η όποια διέθετε επαγγελματικού τύπου διάρθρωση και οργανωμένη υποδομή, ενώ χρησιμοποιούσε συγκεκριμένη μεθοδολογία δράσης για την αποθήκευση και περαιτέρω διακίνηση – πώληση των ναρκωτικών.

Συνολικά συνέλαβαν τρία μέλη της οργάνωσης, δύο αλλοδαπούς και έναν Έλληνα, αλλά και δύο αγοραστές. Σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος τους και τους παρέπεμψαν στον Εισαγγελέα.

Δημοφιλή