Κύπρος: Σε κρίσιμη κατάσταση το 22 μηνών βρέφος που έπαθε ανακοπή μετά από ηλεκτροπληξία

Το βρήκε η μητέρα του αναίσθητο στο σαλόνι του σπιτιού.
Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
Chris Radburn - PA Images via Getty Images

Αναστάτωση προκλήθηκε στη Λεμεσό της Κύπρου, όταν βρέφος υπέστη ηλεκτροπληξία μέσα στο σπίτι του με αποτέλεσμα να εντοπιστεί από την μητέρα του χωρίς τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής, όταν η 37χρονη μητέρα του βρέφους την ώρα που έκανε δουλειές στο σπίτι τους, βρήκε το μωράκι αναίσθητο δίπλα στην ηλεκτρική σκούπα που χρησιμοποιούσε η οποία ήταν συνδεδεμένη στην πρίζα.

Αξίζει να σημειωθεί πως αμέσως μετά τη γνωστοποίηση του περιστατικού, στο σαλόνι του σπιτιού έσπευσαν άμεσα αξιωματικοί και μέλη της Αστυνομίας συνοδεία με λειτουργούς του Τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών για εξετάσεις.

Το μωράκι αμέσως μετά τον εντοπισμό του, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού όπου εν τέλει διαπιστώθηκε πως υπέστη καρδιοαναπνευστική ανακοπή.

Αυτή τη στιγμή δίνει σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή καθώς μετά την ανάνηψη των γιατρών, διασωληνώθηκε σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Αξίζει να σημειωθεί πως λόγω της κατάστασής του, κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο Μακάρειο Νοσοκομείο Λευκωσίας στην οποία βοήθησε η Αστυνομία.

Δημοφιλή