Τραγική εξέλιξη είχε το τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 6 Αυγούστου στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου στο Αίγιο, με την εμπλοκή αστικού λεωφορείου.
Λίγο πριν τις 7 μ.μ., το λεωφορείο κατέβαινε την οδό όταν ο οδηγός, Γ.Μ., 51 ετών, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και έχασε τον έλεγχο του οχήματος. Το λεωφορείο ανέβηκε στο αριστερό πεζοδρόμιο, ευτυχώς χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί, καθώς ήταν άδειο, χωρίς επιβαίνοντες.
Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να προσπαθούν να επαναφέρουν τον οδηγό. Ωστόσο, ο 51χρονος υπέστη ανακοπή καρδιάς και, παρά τις προσπάθειες των γιατρών και των διασωστών, κατέληξε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο.
Η είδηση έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία, καθώς το περιστατικό εκτυλίχθηκε σε κεντρικό σημείο της πόλης και αρχικά δεν υπήρχε εικόνα για τη σοβαρότητα της κατάστασης του οδηγού.
Πηγή: protionline.gr