«Κι όμως, δεν κάνω σεξ εδώ και πάρα πολύ καιρό», λέει η Lawrence και εξηγεί (με ασύλληπτο τρόπο) τον λόγο της αποχής

«Κι όμως, δεν κάνω σεξ εδώ και πάρα πολύ καιρό», λέει η Lawrence και εξηγεί (με ασύλληπτο τρόπο) τον λόγο της αποχής
|
Luke MacGregor / Reuters

Τα φαινόμενα απατούν και πολλές φορές πράγματα που λέμε δεν ανταποκρίνονται και στις πράξεις μας. Και η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός, Jennifer Lawrence δεν ντρέπεται να παραδεχθεί πως το προφίλ που βγάζει προς τα έξω, ουδεμία σχέση έχει με τον βίο που διάγει.

Αν και πολλοί, όπως και η ίδια παραδέχεται, θα μπορούσαν βάσει των λεγόμενων της να υποθέσουν πως απολαμβάνει το ευκαιριακό σεξ η ίδια, σε δηλώσεις της που δημοσιεύονται στην εφημερίδα Sun εξηγεί πως κάτι τέτοιο απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Δεν διστάζει μάλιστα να αποκαλύψει πως έχει να κάνει σεξ εδώ και πάρα πολύ καιρό αλλά και τους λόγους που συμβαίνει αυτό.

«Γαβγίζω αλλά δεν δαγκώνω» λέει η ηθοποιός εξηγώντας πως «η αλήθεια είναι ότι κοιτάζοντας πίσω την σεξουαλική μου ζωή, αυτή σχετιζόταν πάντα με τους άντρες με τους οποίους ήμουν σε σχέση».

Και εξηγώντας τους λόγους που αποφεύγει το περιστασιακό σεξ είπε: «Φοβάμαι τα μικρόβια. Μέχρι στιγμής έχω καταφέρει να αποφύγω σεξουαλικές μεταδιδόμενες μολύνσεις (STI)» και αναφωνεί: «Ο π... είναι επικίνδυνος».

«Δεν είμαι σε σχέση» καταλήγει. «Και το ξεκαθαρίζω πως δεν έχω κάνει σεξ εδώ και πολύ καιρό. Θα ήθελα να κάνω σχέση. Είναι δύσκολα εκεί έξω».

Προτείνετε μια διόρθωση