ΚΟΙΝΩΝΙΑ
02/07/2018 11:20 EEST

Κινηματογραφική ληστεία σε εργοστάσιο γνωστής εταιρίας στη Θήβα

Stringer . / Reuters

Ληστεία σε εργοστάσιο γνωστής εταιρίας παραγωγής αυγών στη Θήβα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας από οργανωμένη συμμορία κακοποιών.

Έξι άτομα έφτασαν στην εταιρία στις 3.30 το πρωί, έσπασαν με το αυτοκίνητό τους την πόρτα εισόδου και στη συνέχεια αποβιβάστηκαν. Αφού ακινητοποίησαν τον φύλακα των εγκαταστάσεων, εισέβαλαν στο εσωτερικό του εργοστασίου και κατευθύνθηκαν προς τα γραφεία της εταιρείας με στόχο να βρουν το χρηματοκιβώτιο. Αφού το εντόπισαν, το ξήλωσαν και το φόρτωσαν σε φορτηγάκι της εταιρίας, που βρισκόταν σταθμευμένο στο προαύλιο. Στο σημείο έκαψαν το αυτοκίνητο με το οποίο είχαν φτάσει στο εργοστάσιο. Πρόκειται για αυτοκίνητο που είχε κλαπεί στις 30 Ιουνίου από την περιοχή της Ελευσίνας.

Κατόπιν, οι μισοί από τους δράστες επιβιβάστηκαν στο φορτηγάκι της εταιρίας με το χρηματοκιβώτιο και οι άλλοι μισοί σε άλλο φορτηγάκι της εταιρίας. Οι ληστές διέφυγαν με τα δύο οχήματα και έφτασαν μέχρι τη Γλύφα Χαλκίδας. Εκεί έκαψαν το ένα από τα δύο φορτηγάκια και διέφυγαν με το άλλο. Το εγκαταλελειμμένο φορτηγάκι εντοπίστηκε από την ΕΛ.ΑΣ. και ερευνάται για αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζεται για τον εντοπισμό των δραστών.