Κομοτηνή: Περαστικός κλώτσησε σκύλο - Τώρα θα αναγκαστεί να πληρώσει 30.000 ευρώ

Ο δράστης ταυτοποίηθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. και του ασκήθηκε ποινική δίωξη.
Huffpost GR

H χώρα μας κατατάσσεται στις πρώτες θέσεις με υψηλά ποσοστά κακοποίησης ζώων στην Ευρώπη. Ωστόσο, αν και τα πρόστιμα είναι «βαριά», το σημαντικό είναι ταυτοποιηθούν οι ένοχοι. Στην παρακάτω περίπτωση, έγινε αυτό που έπρεπε να γίνει.

Σύμφωνα με το fonirodopis.gr, το απόσπασμα από κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε πριν λίγες μέρες άνδρα να κλωτσάει ένα ήσυχο αδέσποτο σκυλί που ήταν ξαπλωμένο στο πεζοδρόμιο, έφτασε στα χέρια της αστυνομίας, μετά από καταγγελία του πρόεδρου της Φιλοζωικής Κομοτηνής, Παναγιώτη Γκουδουσίδη.

Ο δράστης ταυτοποίηθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. και του ασκήθηκε ποινική δίωξη, αλλά και πρόστιμο 30.000 ευρώ. Ο δράστης θα οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης όμως σε σε περίπτωση αθώωσης του από τα ποινικά δικαστήρια, το πρόστιμο ακυρώνεται.

Ο Παναγιώτης Γκουδουσίδης ευχαρίστησε τις Αστυνομικές Αρχές και προειδοποίησε ότι δεν θα μείνει ατιμώρητη καμία περίπτωση κακοποίησης ζώου στην Κομοτηνή. Επιπλέον, τόνισε ότι οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη που έριξε πρόσφατα φόλες στην περιοχή της Τσανάκλειου Σχολής και σκότωσε 3 σκυλιά, βρίσκονται σε καλό στάδιο.

Δημοφιλή