Κορινθία: Τεστ DNA στα παιδιά της οικογένειας «παλαιοχριστιανών» με εντολή εισαγγελέα (Βίντεο)

Η μητέρα αλλά και ο 45χρονος συλληφθείς αρνούνται να δώσουν οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το ποιος είναι ο βιολογικός πατέρας των παιδιών.
..
..
Korinthia24

Με εντολή Εισαγγελέα, θα διενεργηθεί τέστ DNA σε όλα τα παιδιά της οικογένειας των “Παλαιοχριστιανών” που ζούσαν σε λαγούμι στην Κορινθία. Σύμφωνα με τον Alpha, η μητέρα των παιδιών αλλά και ο 45χρονος συλληφθείς, αρνούνται να δώσουν οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το ποιος είναι ο βιολογικός πατέρας των παιδιών.

Ωστόσο, ο ίδιος ο 45χρονος, μιλώντας στο Mega, μόνο διατεθειμένος να δώσει βιολογικό υλικό δεν φάνηκε, διερωτώμενος γιατί να υποβληθεί σε τεστ DNA, ακόμα κι αν είναι υποχρεωτικό. Όπως υποστήριξε, ούτε βιομετρικές εξετάσεις έχει κάνει ούτε εμβόλιο. “Δεν πρόκειται να δώσω δείγμα DNA” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στο μεταξύ, η ΕΛΑΣ εξακολουθεί να αναζητεί 3 από τα παιδιά της οικογένειας, μαζί με τη μητέρα τους, ενώ τα υπόλοιπα 2 έμειναν στο λαγούμι. Ο Εισαγγελέας, επίσης, έχει ζητήσει πληροφορίες αναφορικά με το πόσα παιδιά διαβιούν στο κοινόβιο, πόσα εξ αυτών είναι κάτω των 16 χρονών και δεν φοιτούν στο σχολείο, καθώς και σχετικά με το 11 μηνών βρέφος αγνώστου πατρός.

Υπενθυμίζεται, όπως έγραψε το dikastiko.gr, ότι ο 45χρονος πατέρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ενώ θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη, οπότε και θα απολογηθεί.

Αυτό που απασχολεί τις Αρχές είναι το «γιατί» αποφάσισε η οικογένεια να φυγαδεύσει τα 3 συγκεκριμένα παιδιά και όχι και τα 5 παιδιά της οικογένειας. Επίσης, μυστήριο αποτελεί το ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού που κυοφορεί η 22χρονη, καθώς η οικογένεια δεν έβγαινε από το λαγούμι της εδώ και μήνες.

«Δεν υπάρχει αιμομιξία»

Ο δικηγόρος του πατέρα της οικογένειας, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος υποστήριξε ότι ο πελάτης του κατασυκοφαντείται, διότι δεν υπάρχει υπόθεση αιμομιξίας, όπως αφήνουν τα κανάλια να εννοηθεί. “Τα αδικήματα του πατέρα δεν είναι ικανά για να διατηρήσουν την κράτηση”.

Επιπλέον, ο κ Θεοδωρόπουλος διευκρίνισε ότι στους δύο γονείς δεν έχει αφαιρεθεί η γονική μέριμνα των παιδιών και ο εντολέας του δεν κατηγορείται για έκθεση ανήλικου σε κίνδυνο κι ότι έχει λευκό ποινικό μητρώο. Καταλήγοντας, προέτρεψε τον πελάτη του να αποκαλύψει το μέρος που βρίσκονται τα παιδιά του με την μητέρα τους.

Πηγή: Mega, alpha

Δημοφιλή