Κορονοϊός και πολιτικές διαφωνίες αναβάλλουν το συνέδριο της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ

Με απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας.
EUROKINISSI

Ο κορονοϊός έπληξε και το συνέδριο της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο αναβλήθηκε με απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας. Υπενθυμίζεται ότι το συνέδριο θα ξεκινούσε την Πέμπτη και θα ολοκληρωνόταν στις 8 Μαρτίου.

Ωστόσο πέραν του κορονοϊού στο παρασκήνιο φαίνεται ότι υπήρξε και πολιτικό ζήτημα με τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ η ηγεσία της οποίας αρνήθηκε να εγγράψει ως μέλη τα στελέχη της ΠΑΣΠ από την ΑΣΟΕΕ. Για το θέμα φέρεται να υπήρξε και παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα η οποία δεν τελεσφόρησε καθώς η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ επικαλέσθηκε την αυτονομία της και πολιτικούς λόγους για την στάση της. Τούτων δοθέντων η απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας να αναβληθεί το συνέδριο ήταν ομόφωνη και πλέον εναπόκειται στη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ να λάβει την οριστική απόφαση.

Επισημάνεται ότι το μεσημέρι της Πέμπτης θα συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, και το Πολιτικό Συμβούλιο της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης (ΚΕΑ) στην Αίθουσα Γερουσίας της Βουλής με θέμα συζήτησης τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και ότι θα μιλήσει και ο Αλ. Τσίπρας.

Επίσης, η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε την αναβολή της συνεδρίασης της ΚΕΑ αλλά και του πρώτου θεματικού προσυνεδρίου για τα αγροτικά που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο στην Λάρισα.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα