Κρήτη: Ποινική δίωξη για ηθική αυτουργία στην πρώην σύζυγο του ψυχίατρου

Κρήτη: Ποινική δίωξη για ηθική αυτουργία στην πρώην σύζυγο του ψυχίατρου
Eurokinissi

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα το μεσημέρι η πρώην σύζυγος του ψυχιάτρου Δημήτρη Στριμπάγκου για την υπόθεση της απόπειρας δολοφονίας σε βάρος του.

Σύμφωνα με το cretapost, ο εισαγγελέας άσκησε εναντίον της 45χρονης ποινικές διώξεις για ηθική αυτουργία ενώ στη συνέχεια η πρώην σύζυγος του ψυχίατρου οδηγήθηκε στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για τα όσα κατηγορείται. Η ίδια από την πρώτη στιγμή αρνείται κάθε κατηγορία και σε κάθε τόνο επαναλαμβάνει πως δεν εμπλέκεται με την υπόθεση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο δικαστικό Μέγαρο εμφανίστηκε ενώ βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη η απολογία της 45χρονης και ο ψυχίατρος έπειτα από κλήση των εισαγγελικών αρχών.

Το χρονικό της υπόθεσης

Υπενθυμίζεται πως ο Δημήτρης Στριμπάκος το βράδυ της Πέμπτης βγήκε από το ιατρείο του στην Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του. Τη στιγμή που έμπαινε σε ένα πάρκινγκ, σύμφωνα με τη δική του μαρτυρία, δέχθηκε την επίθεση των άγνωστων για την ώρα ανδρών, οι οποίοι πυροβόλησαν το αυτοκίνητό του με αποτέλεσμα να σπάσουν τα τζάμια και τα θραύσματά τους να τον τραυματίσουν στο πρόσωπο.

Διατηρώντας την ψυχραιμία του ο κ. Στριμπάκος κατάφερε να οδηγήσει το ΙΧ του μέχρι ένα φαρμακείο όπου και δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του ίδιου δεν ήταν η πρώτη φορά που άγνωστοι δράστες είχαν στήσει ενέδρα εναντίον του και όπως διατείνεται είχε δεχθεί απειλές και στο παρελθόν.

(Με πληροφορίες από cretapost)

Δημοφιλή