ΔΙΕΘΝΕΣ
01/10/2020 11:44 EEST | Updated 01/10/2020 12:53 EEST

Γιατί κρυβόταν στην ντουλάπα ανήλικης για ένα μήνα και πώς τον ανακάλυψαν οι γονείς της

Ο άνδρας συνελήφθη.

Ένας άντρας από την Λουιζιάνα συνελήφθη,  αφού κρυβόταν στην ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας μια έφηβης που ζει στην Φλόριντα με τους γονείς της. Βρισκόταν στο δωμάτιό της για περισσότερο από ένα μήνα, εν γνώσει μόνο του κοριτσιού. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση στο Facebook, την περασμένη Κυριακή οι αστυνομικές αρχές κλήθηκαν στο σπίτι όταν οι γονείς της 15χρονης φέρεται να ανακάλυψαν τον άντρα μέσα στην ντουλάπα της κόρης τους, ονόματι Τζόναθαν Ρόσμιν. 

Ο ίδιος δήλωσε στις αρχές ότι είχε ταξιδέψει αρκετές φορές από το σπίτι του μέχρι την Φλόριντα για να την συναντήσει και να κάνουν σεξ. Η 15χρονη, που παραμένειθ ανώνυμη, ανέφερα ότι βρισκόταν στην ντουλάπα της από τι1 19 Αυγούστου. 

Media Release Louisiana Man Arrested on Numerous Sex Charges Involving Teen Date: September 29, 2020 On 09-27-2020 at...

Δημοσιεύτηκε από Hernando County Sheriff's Office στις Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020

«Κρυβόταν στη ντουλάπα όταν οι γονείς του θύματος ήταν σπίτι», σημείωσε η αστυνομία, «βγαίνοντας μόνο όταν εκείνοι έφευγαν για τη δουλειά».   Ο σερίφης Tom Cameron είπε στο Fox13 πως οι γονείς του κοριτσιού άρχισαν να υποψιάζονται όταν άκουσαν θορύβους να έρχονται από την κρεβατοκάμαρά της.  

Η αστυνομία αναφέρει ότι ο Ρόσμιν συνάντησε το θύμα του πριν από δύο χρόνια σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. 

Κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου. 

 

Πηγή: Independent