Κρίστιαν Eρικσεν: Επιστροφή με γκολ στην εθνική Δανίας

Εννέα μήνες μετά το παγκόσμιο σοκ με την κατάρρευσή του, από ανακοπή καρδιάς, στο γήπεδο.
via Associated Press

Μετά από 9 ολόκληρους μήνες, ο Κρίστιαν Έρικσεν επέστρεψε στους αγώνες της εθνικής ομάδας της Δανίας και μάλιστα με γκολ.

Πέρασαν 287 ημέρες από το βράδυ που ο Κρίστιαν Έρικσεν έπαθε ανακοπή καρδιάς στον αγώνα του Euro 2020 της Δανίας εναντίον της Φινλανδίας και ο ποδοσφαιριστής που είχε τονίσει από την πρώτη στιγμή ότι θα επιστρέψει στην ενεργό δράση, το έκανε πραγματικότητα.

Στο φιλικό παιχνίδι της Ολλανδίας εναντίον της Δανίας, ο Κρίστιαν Έρικσεν που αγωνίζεται πλέον στην Μπρέντοφορντ, μπήκε ως αλλαγή στο 46’ λεπτό αντί του Λίνστρομ και απεθεώθηκε από όλο τον κόσμο που βρισκόταν στο γήπεδο. Τρία λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς, κατάφερε να σκοράρει μειώνοντας σε 3-2 για τους Δανούς και πάλι όλοι όσοι βρίσκονταν στο γήπεδο χειροκρότησαν θερμά τον Έρικσεν.

Για την ιστορία ο αγώνας τελείωσε με 4-2 υπέρ της Ολλανδίας, αλλά αυτό πέρασε σε δεύτερη μοίρα, με τον Κρίστιαν Έρικσεν να είναι το πρόσωπο της βραδιάς και να απεθεώνεται από τους Ολλανδούς, αλλά και τους Δανούς που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Δημοφιλή