ΔΙΕΘΝΕΣ
16/05/2019 14:07 EEST | Updated 16/05/2019 15:46 EEST

Έσπρωξε ηλικιωμένο από το λεωφορείο και τον σκότωσε

Η γυναίκα σπρώχνει τον 74χρονο από το λεωφορείο με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι του στο πεζοδρόμιο.

Η αστυνομία του Λας Βέγκας κυκλοφόρησε ένα βίντεο μίας γυναίκας που σπρώχνει έναν ηλικιωμένο άνδρα ενώ βγαίνει από το λεωφορείο με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του, και ζητά απ′ όλους που έτυχε να είναι μάρτυρες στο περιστατικό της 21ης Μαρτίου, να δώσουν πληροφορίες - κατάθεση.

Η 25χρονη Καντίσα Μπίσοπ, συνελήφθη στις 6 Μαϊου με την κατηγορία της δολοφονίας του ηλικιωμένου, με τον οποίο είχε διαπληκτιστεί πριν προβεί στην απαράδεκτη αυτή ενέργεια.

ASSOCIATED PRESS
Η κατηγορούμενη Καντίσα Μπίσοπ

Οπως δήλωσε η αστυνομία, ο 74χρονος, ονόματι Φουρνιέρ, είχε ζητήσει από την Μπίσοπ να έχει πιο κόσμια συμπεριφορά απέναντι στους υπόλοιπους επιβάτες, καθώς είχε επιτεθεί με προσβλητικά λόγια εναντίον τους. Σύμφωνα με το άρθρο της αγγλικής έκδοσης της HuffPost US, η γυναίκα αντέδρασε και έσπρωξε τον άνδρα χρησιμοποιώντας και τα δύο χέρια καθώς εκείνος έβγαινε από το λεωφορείο.

Ο Φουρνιέρ φαίνεται να χτύπησε το κεφάλι του στο πεζοδρόμιο. Ενω στην αρχή αρνήθηκε την όποια ιατρική βοήθεια, λίγο αργότερα χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου και τελικά υπέκυψε στα τραύματα του, στις 23 Απριλίου. Την Παρασκευή 3 Μαϊου, η οικογένεια του άτυχου ηλικιωμένου, ενημέρωσε τις αρχές για τον θάνατο του.

Η Μπίσοπ παρέμεινε στο Κρατικό Κέντρο κράτησης της κομητείας του Κλαρκ την Τρίτη και της επιβλήθηκε εγγύηση 100.000 δολαρίων, με την δίκη της να έχει οριστεί για τις 23 Μαϊου, όπως αναφέρει η εφημερίδα The Las Vegas Review-Journal.

Πηγή: HuffPost US