ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Life On: Ένα πρόγραμμα αλλάζει όσα νομίζαμε ότι ξέραμε για τις Ασφαλίσεις Υγείας

Βάζοντας τις ατομικές μας ανάγκες σε πρώτο πλάνο, το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας μας κάνει να αισθανόμαστε διαρκώς προστατευμένοι και ασφαλείς.
<strong>Life On</strong>, το καινοτόμο Οικοσύστημα Υγείας και Φροντίδας της Generali, που αξιοποιεί τη μακροχρόνια εμπειρία στον τομέα της ασφάλειας σε συνδυασμό με σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία, για να εντάξει την πρόληψη σε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα.
SBenitez via Getty Images
Life On, το καινοτόμο Οικοσύστημα Υγείας και Φροντίδας της Generali, που αξιοποιεί τη μακροχρόνια εμπειρία στον τομέα της ασφάλειας σε συνδυασμό με σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία, για να εντάξει την πρόληψη σε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα.

Αναζητώντας την ιδανική λύση στην ασφάλεια υγείας, συχνά βρισκόμαστε αντιμέτωποι με αμέτρητα διλήμματα – όσα και τα σχετικά πακέτα που συναντάμε στην αγορά. Όμως, πώς θα σας φαινόταν αν σας λέγαμε ότι πλέον, αντί να ζυγίζουμε τα υπέρ και τα κατά, μπορούμε να δημιουργήσουμε εύκολα ένα πρόγραμμα κομμένο και ραμμένο στις δικές μας ανάγκες και το δικό μας budget;

Αυτή ακριβώς την επιλογή μας προσφέρει το Life On, το καινοτόμο Οικοσύστημα Υγείας και Φροντίδας της Generali, που αξιοποιεί τη μακροχρόνια εμπειρία στον τομέα της ασφάλειας σε συνδυασμό με σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία, για να εντάξει την πρόληψη σε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα.

Πέντε άξονες, αμέτρητες δυνατότητες

Το Life On απλώνεται σε πέντε διακριτούς άξονες (Πρόληψη, Γιατροί & Εξετάσεις, Νοσηλεία, Αποκατάσταση, Υπηρεσίες) και προσφέρει τη δυνατότητα παραμετροποίησης των καλύψεων βάσει των δικών μας, συγκεκριμένων αναγκών, μέσα από πολλαπλούς συνδυασμούς τους οποίους μπορούμε να επιλέξουμε ελεύθερα. Το ίδιο ισχύει και για το επίπεδο κάλυψης στον καθένα από τους άξονες, δίνοντάς μας την ευκαιρία να διαμορφώσουμε ένα πρόγραμμα ασφάλισης υγείας απολύτως προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό μας.

Πέραν των παραδοσιακών δυνατοτήτων ασφάλειας υγείας, το ολοκληρωμένο πρόγραμμα της Generali παρέχει πρόσβαση σε μια σειρά από υπηρεσίες ευ ζην και έξυπνες εφαρμογές, που εξασφαλίζουν εξατομικευμένες συμβουλές, αλλά και διάφορες υπηρεσίες και εξυπηρέτηση με ένα κλικ. Ανάμεσά τους, η δυνατότητα τηλεσυνεδριών με γιατρούς, η πρόσβαση σε ειδικούς ψυχικής υγείας και διατροφολόγους, αλλά και η εκγύμναση με εξειδικευμένους προπονητές – γιατί είναι πάντα προτιμότερο να θωρακίζουμε τον εαυτό μας απέναντι σε δυνητικά προβλήματα, παρά να επιχειρούμε να τα διορθώσουμε.

Mikhail Reshetnikov / EyeEm via Getty Images

Η ασφάλεια υγείας στην εποχή της ψηφιακής επανάστασης

Ταυτόχρονα, η τεχνολογία αξιοποιείται στο μέγιστο και για τη βελτιστοποίηση της επικοινωνίας μας με την Generali, σε κάθε στάδιο της ασφάλισής μας. Εκτός από τη δυνατότητα διαχείρισης του συνόλου των παροχών της ασφάλειας υγείας και των αιτημάτων μας από ένα ενιαίο σημείο εξυπηρέτησης, πλέον έχουμε τη δυνατότητα να διαμορφώσουμε εύκολα από το σπίτι το δικό μας πρόγραμμα, μέσα από το online υπολογιστικό εργαλείο που είναι διαθέσιμο στο generali.gr, δοκιμάζοντας διαφορετικούς συνδυασμούς καλύψεων σε πραγματικό χρόνο και βλέποντας μια αρχική εκτίμηση του κόστους, ήδη πριν την πρώτη μας επικοινωνία με τον ασφαλιστικό μας σύμβουλο. Εκείνος θα αναλάβει αμέσως μετά να μας προσφέρει επιπλέον εξατομικευμένη συμβουλευτική και εξυπηρέτηση. Και φυσικά, σε όλη τη διάρκεια της ασφαλιστικής εμπειρίας με το Life On, η τεχνολογία θα μας επιτρέπει άμεση πρόσβαση και εξυπηρέτηση 24/7.

SOPA Images via Getty Images

Υπηρεσίες για κάθε μας ανάγκη

Οnline ραντεβού με γιατρό ή διαγνωστικό κέντρο, αποστολή αιτήματος προέγκρισης ή αναγγελία νοσηλείας, υποβολή ιατρικών εξόδων, πλήρης εποπτεία των ασφαλιστικών μας προγραμμάτων, αλλά και δυνατότητα κλήσης άμεσης βοήθειας, μέσα από το κουμπί SOS, για έκτακτες ανάγκες που σχετίζονται με την υγεία μας. Στην εφαρμογή MyGenerali συναντάμε μια σειρά από ψηφιακά εργαλεία που αναβαθμίζουν την ασφαλιστική μας εμπειρία, διευκολύνοντας την καθημερινότητά μας και την πρόσβασή μας σε υπηρεσίες υγείας.

Η εφαρμογή My e-Doctor καθιστά τις ιατρικές υπηρεσίες πιο εύκολα προσβάσιμες από ποτέ, δίνοντας δυνατότητα τηλεσυνεδρίας με γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων για μια πρώτη συμβουλευτική και εκτίμηση της πιθανής αιτίας των συμπτωμάτων μας 24/7, ενώ μέσα από το My Health IQ γνωρίζουμε καλύτερα το σώμα και τη φυσική μας κατάσταση, μαθαίνουμε πώς να βελτιώσουμε εύκολα τις καθημερινές μας συνήθειες και αποκτάμε καλύτερη υγεία και ευεξία.

Phynart Studio via Getty Images

Στο My e-Gym βρίσκουμε δωρεάν μια μεγάλη ποικιλία βίντεο γυμναστικής, αλλά και live gym sessions υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων trainers των Holmes Place, πάντα με βάση τα επίπεδα της δικής μας φυσικής κατάστασης, ώστε να απολαμβάνουμε τα οφέλη της άσκησης στο σώμα και τη διάθεσή μας από το σπίτι, ενώ, σε συνεργασία με διαιτολόγους-διατροφολόγους της Affidea, το Life On μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε και εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής, βάσει ακριβών σωματικών μετρήσεων που πραγματοποιούνται με τη χρήση προηγμένου τεχνολογικού εξοπλισμού, ακόμη και στην περίπτωση που έχουμε εξειδικευμένες ανάγκες ή αντιμετωπίζουμε κάποια διατροφική διαταραχή ή άλλη παθολογική κατάσταση.

Τέλος, αναγνωρίζοντας τον κρίσιμο ρόλο της ψυχικής μας υγείας, η Generali συνεργάζεται με την πλατφόρμα Melapus, επιτρέποντάς μας να επιλέξουμε online ή δια ζώσης συνεδρίες με εξειδικευμένους ειδικούς και με προνομιακό κόστος, βάσει του προφίλ και της ειδικότητάς τους, της περιοχής, του κόστους και της ημερομηνίας που επιθυμούμε να τους επισκεφθούμε.

Με τον τρόπο αυτό, το Life On της Generali αποτελεί το πλέον ολοκληρωμένο πρόγραμμα ολιστικής φροντίδας και προστασίας, που στηρίζεται σε μια νέα φιλοσοφία στην ασφάλεια υγείας, η οποία ξεκινά από την πολύπλευρη ενίσχυση του οργανισμού μας και επεκτείνεται σε κάθε επιμέρους ανάγκη που θα μπορούσε να προκύψει στην πορεία της ζωής μας.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα