ΔΙΕΘΝΕΣ
23/12/2017 17:15 EET | Updated 23/12/2017 17:21 EET

Μαχητής ΜΜΑ- συναθλητής του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ εκπαιδεύει τους φρουρούς του Πούτιν

Jeff Bottari/Zuffa LLC via Getty Images

Σεμινάριο σε μέλη της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Προστασίας (FSO) της Ρωσίας, που ειδικεύεται στην προστασία υψηλόβαθμων αξιωματούχων του κράτους, περιλαμβανομένου του Ρώσου προέδρου, Βλάντιμιρ Πούτιν, παρέδωσε ο ρωσικής καταγωγής μαχητής του UFC (MMA) Αρτέμ Λόμποφ.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του RT, o 31χρονος Λόμποφ δεν έχει και την πιο εντυπωσιακή καριέρα στο ΜΜΑ, αλλά είναι γνωστός για την επιμονή του: Αν και έχει περισσότερες ήττες παρά νίκες, οι περισσότερες είναι αποτέλεσμα απόφασης διαιτητή.

Επίσης, είναι γνωστός για τις σχέσεις του με τον σούπερσταρ του ΜΜΑ Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, καθώς προπονούνται μαζί εδώ και πολλά χρόνια.

 

Some can grapple, some can box, but very few can fight!

A post shared by Artem Lobov (@rushammer) on

 

Ο Λόμποφ επισκέπτεται συχνά τη Μόσχα, χάρη στις διασυνδέσεις του με τη ρωσική διοργάνωση Fight Nights Global, με την οποία συνεργάζεται ως σχολιαστής. Στην πιο πρόσφατη επίσκεψή του, έδωσε σεμινάριο σε μέλη της FSO.

Ερωτηθείς σχετικά με το πώς ήταν να εκπαιδεύει τα μέλη της FSO στο Κρεμλίνο, είπε πως δεν περίμενε ποτέ ότι θα τον καλούσαν να εκπαιδεύει Ειδικές Δυνάμεις, και ότι ήταν εξαιρετικά καλά εκπαιδευμένοι επαγγελματίες, οι οποίοι, πέρα από το επίπεδο εκπαίδευσής τους, «είναι έτοιμοι να δώσουν τη ζωή τους για τη χώρα τους». 

Όσον αφορά στον ΜακΓκρέγκορ, είπε πως δεν θεωρεί ότι θα χάσει σύντομα τη ζώνη του πρωταθλητή, ενώ στην...περίεργη ερώτηση για το ποιος νομίζει ότι θα νικούσε αν ο ΜακΓκρέγκορ αντιμετώπιζε τον Βλάντιμιρ Πούτιν (ο οποίος, ως γνωστόν, ασχολείται εδώ και πάρα πολλά χρόνια με το τζούντο, όπου κατέχει μαύρη ζώνη) σε μια αναμέτρηση με βάση όποιους κανόνες συμφωνούσαν, απαντά διπλωματικά πως «δεν ξέρω στα αλήθεια πώς θα εξελισσόταν κάτι τέτοιο. Αλλά προφανώς τα αντικείμενά τους είναι διαφορετικά. Ο Κόνορ είναι επαγγελματίας του χώρου του ΜΜΑ και ο Βλάντιμιρ Πούτιν είναι ο Νο 1 πολιτικός στον κόσμο. Και οι δύο είναι οι καλύτεροι σε αυτό που κάνουν». 

Sponsored Post