ΚΟΙΝΩΝΙΑ
14/02/2019 17:18 EET

Μαφία φυλακών σε γνωστό δικηγόρο: «Δώσε τα λεφτά, γιατί θα σε σφάξω σαν κοτόπουλο»

Ο γνωστός δικηγόρος φοβήθηκε για τη ζωή του.

Motortion via Getty Images

Συνολικά 7.000 ευρώ ζητούσε από πασίγνωστο δικηγόρο των Αθηνών η μαφία των φυλακών Κορυδαλλού, εξαπολύοντας απειλές εναντίον του σε περίπτωση που δεν ενδώσει στον εκβιασμό.

Πρόκειται για ενέργεια της εγκληματικής οργάνωσης με έδρα τις φυλακές, που εξαρθρώθηκε από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, με το σχηματισμό δικογραφίας για 13 άτομα (οχτώ Αλβανούς και πέντε Έλληνες). Το κύκλωμα φέρεται να εκβίαζε για να ελέγχει τις φυλακές αλλά και για να κερδίζει χρήματα.

Στην περίπτωση του γνωστού δικηγόρου, κρατούμενος του Κορυδαλλού, ο οποίος φέρεται ως ένας από τους ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, τον απειλούσε ότι θα τον σκοτώσει εάν δεν δώσει στους συνεργάτες του 7.000 ευρώ.

Μάλιστα, την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου του τηλεφώνησε μέσα από τη φυλακή και τον απείλησε ότι εάν δεν κάνει αυτό που του λέει θα τον σφάξει σαν κοτόπουλο. Ο κρατούμενος προφασίστηκε ότι είχε δώσει 7.000 ευρώ στον δικηγόρο στο παρελθόν για ποινική του υπόθεση που του είχε αναθέσει και ήθελε πίσω τα λεφτά.

Ο γνωστός δικηγόρος φοβήθηκε για τη ζωή του αλλά και για τη ζωή της οικογένειάς του και έτσι αποφάσισε να δώσει 3.000 ευρώ στους συνεργάτες του «μεγαλοκρατούμενου». Μάλιστα, οι συνεργοί του πήγαν στο γραφείο του δικηγόρου για να παραλάβουν τα χρήματα. 

Sponsored Post