Μαρτύρησε στα χέρια του συζύγου της στο Ηράκλειο Κρήτης

Όλοι οι κάτοικοι του χωριού μιλούν με τα χειρότερα λόγια για τον δράστη.
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου
MotionTeam

Λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή της στα χέρια του άνδρα της μία γυναίκα 56 ετών, την οποία έσωσαν από τη Γερμανία τα παιδιά της. Το περιστατικό έγινε σε χωριό του Ηρακλείου Κρήτης και δράστης είναι ένας άνδρας 62 ετών, από τη Δράμα, ο οποίος ζει και εργάζεται εκεί τα τελευταία χρόνια.

Τα παιδιά του ζεύγους είχαν ημέρες να μιλήσουν με τη μητέρα τους, αλλά επειδή μένουν μόνιμα στη Γερμανία, κάλεσαν έναν φίλο τους στη χώρα μας, προκειμένου να δει εκείνος τί συμβαίνει. Ο άνδρας κάλεσε τον ευρωπαϊκό αριθμό έκτακτης ανάγκης «112» και στο σπίτι της οικογένειας έσπευσαν αστυνομικοί από το πλησιέστερο τμήμα.

Εντόπισαν την γυναίκα γυμνή επάνω σε ένα στρώμα στο πάτωμα, στον χώρο υπήρχε μία μπουκάλα υγραερίου με ανοικτή τη βαλβίδα, αλλά και αρκετό νερό στο πάτωμα. Δεν επικοινωνούσε με το περιβάλλον, είχε πολύ ασθενικό σφιγμό και αμέσως οι ένστολοι κάλεσαν το ΕΚΑΒ με τους διασώστες να μεταφέρουν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου για λίγες ώρες εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης πρέπει να την χτύπησε μέχρι λιποθυμίας πριν από τέσσερις ημέρες και το λένε αυτό, γιατί η γυναίκα πρόσεχε έναν ηλικιωμένο στο χωριό και δεν είχε εμφανιστεί στην εργασία της.

Όλοι οι κάτοικοι μιλούν με τα χειρότερα λόγια για τον δράστη, ο οποίος φαίνεται πως δημιουργούσε συχνά προβλήματα στην τοπική κοινωνία και τώρα καλείται να αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη.

Δημοφιλή