ΠΟΛΙΤΙΚΗ
03/07/2018 18:23 EEST

Μαξίμου για Φρουζή: Ο Μητσοτάκης κρύβεται για τρίτη ημέρα

SOOC/FILE

Και για τις σχέσεις με τον Κωνσταντίνο Φρουζή (της αμαρτωλής Novartis) θα κληθεί να μιλήσει στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπως τον «ενημερώνει» το Μαξίμου. Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε την διεξαγωγή προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την ρύθμιση του χρέους. Η προ ημερησίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη και το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού προειδοποίησε ότι ο Κ. Μητσοτάκης θα πρέπει να είναι έτοιμος να μιλήσει και για τα e-mail και τα γεύματα που του κανόνιζε ο Κ. Φρουζής.

«Για τρίτη μέρα ο Κ. Μητσοτάκης κρύβεται για τις προνομιακές του σχέσεις με τον Κ. Φρουζή, πρωταγωνιστή του σκανδάλου Novartis», σημειώνει το Μαξίμου και προσθέτει: «η σιωπή του Κ. Μητσοτάκη για τις αποκαλύψεις των email και των μυστικών δείπνων με τον Κ. Φρουζή και επιχειρηματίες κυρίως από τον χώρο του φαρμάκου επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τη θέση του και πολλαπλασιάζει τα ερωτήματα για αυτά που θέλει να κρύψει ο πρόεδρος της ΝΔ».

«Όσο και να κρύβεται όμως, την Πέμπτη, θα αναγκαστεί να πάρει θέση όχι μόνο για την αποτυχία της καταστροφολογίας του στην οικονομία αλλά και για τις ιδιαίτερες σχέσεις του με τον Κ. Φρουζή», καταλήγει το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού.