Με αλογοουρά ο πρίγκιπας Χάρι: ο (διάσημος) γείτονας που τα μαρτύρησε όλα

Πανικός στα social media από τους γαλαζοαίματους θαυμαστές για την δήλωση που έγινε στο The Late Night Show.
. 

«Θα πρέπει να είναι λάθος», λένε οι γαλαζοαίματοι θαυμαστές στα social media σχολιάζοντας την δήλωση του αμερικανού ηθοποιού Ρομπ Λόου στον Τζέιμς Κόρντεν και το The Late Late Show ότι ο γείτονάς του, πρίγκιπας Χάρι εμφανίζεται με αλογοουρά.

Ο 56χρονος ηθοποιός είπε ακριβώς:

«Μόλις έπεσα πάνω στο συμπατριώτη σου, το βρετανικό θησαυρό, πρίγκιπα στο φανάρι πριν από 10 λεπτά. Μένει περίπου ένα μίλι μετά από μένα. Είναι πολύ απομονωμένος. Το να τον δεις στη γειτονιά είναι σα να βλέπεις το τέρας του Λόχνες και τελικά τον είδα. Τον είδα να οδηγεί το αυτοκίνητό του. Μπορεί να σου έχω λαβράκι. Ήταν πολύ, πολύ γρήγορο και μη μου το χρεώσεις σαν επίσημη δήλωση, αλλά έμοιαζε σα να είχε αλογοουρά. Απλά λέω. Έτσι μου φάνηκε ως απλός παρατηρητής που τον είδα, ότι τα μαλλιά του μάκρυναν πολύ και τα είχε τραβήξει προς τα πίσω σε κάτι που -το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι- ήταν αλογοουρά».

΄Ενας χρήστης σχολίασε: «Ελαφρώς καραφλός τύπος με αλογοουρά δεν είναι ένα όμορφο λουκ». Ενας άλλος σχολίασε: «Θα πρέπει να ήταν αστείο...» Αλλος είπε: «Αυτός ο Χάρι δεν μπορεί να μεγαλώσει μια αξιοσημείωτη αλογοουρά».

Δεν μένει πάρα να επιβεβαιωθεί ή να διαψευσθεί η τρομερή αυτή είδηση...