Με καθυστέρηση μισής ώρας η έναρξη του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ

Στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου δημιουργήθηκαν επεισόδια με τους οπαδούς της Λίβερπουλ και η αστυνομία έκανε χρήση χημικών.
Adam Davy - PA Images via Getty Images

Έγινε και αυτό. Για πρώτη φορά σε έναν τελικό Τσάμπιονς Λιγκ, ο αγώνας θα ξεκινήσει με καθυστέρηση.

Όπως ενημέρωσε η ΟΥΕΦΑ η σέντρα θα καθυστερήσει για 15’ λεπτά, κάτι που λίγο μετά έγινε 30΄ λεπτά, λόγω όπως ανέφερε, της καθυστερημένης άφιξης της Λίβερπουλ στο γήπεδο, αφού το πούλμαν κόλλησε στην κίνηση, αλλά και της καθυστερημένης άφιξης των οπαδών της ομάδας της Αγγλίας.

Η αλήθεια όμως είναι ότι η υπόθεση είναι η εξής, όπως αναφέρουν δεκάδες ειδησεογραφικά πρακτορεία. Η οργάνωση δεν ήταν η καλύτερη δυνατή και χιλιάδες οπαδοί της Λίβερπουλ προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο και ο αριθμός τους έφτασε τις 15.000.

Στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου δημιουργήθηκαν επεισόδια με τους οπαδούς της Λίβερπουλ και η αστυνομία έκανε χρήση χημικών, ενώ υπάρχουν και αναφορές ότι ομάδες Γάλλων επιτίθενται σε εκδρομείς και τους…ληστεύουν.

Κοινώς έξω από το γήπεδο επικρατεί ένα χάος και γι’ αυτό οι διοργανωτές μετέφεραν την ώρα έναρξης για μισή ώρα αργότερα τελικά.

Δημοφιλή