Με θλάση 7 χιλιοστών στους κοιλιακούς θέλει να αγωνιστεί ο Ναδάλ στον ημιτελικό του Γουίμπλεντον

Εναντίον του Νικ Κύργιου.
via Associated Press

Είναι απίστευτο, αλλά απίστευτος είναι και ο Ράφα Ναδάλ, ο οποίος αγωνίστηκε στον προημιτελικό του Γουίμπλεντον εναντίον του Φριτζ από το δεύτερο κιόλας σετ με θλάση, αλλά τελικά κατάφερε να νικήσει με 3-2 και να περάσει στον ημιτελικό όπου θα αντιμετωπίσει τον Νίκ Κύργιο.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, οι εξετάσεις του Ναδάλ έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση 7 χιλιοστών στους κοιλιακούς, αλλά ο ίδιος επιμένει και θέλει να αγωνιστεί εναντίον του Ελληνοαυστραλού Νικ Κύργιου, στον αυριανό ημιτελικό.

Να θυμίσουμε ότι στον χθεσινό προημιτελικό το box του Ισπανού και ο πατέρας του, επέμεναν να σταματήσει τον αγώνα, αλλά αυτός όχι μόνο συνέχισε, αλλά έκανε ανατροπή και από 1-2 σετ, νίκησε με 3-2, μετά από ένα αγώνα που κράτησε 4 ώρες και 21 λεπτά.

Ο Ναδάλ πάντως σήμερα βγήκε και έκανε προπόνηση κανονικά και παρ’ ότι είχε πει μετά το ματς με τον Φριτζ, ότι δεν μπορεί να γνωρίζει αν θα καταφέρει να αγωνιστεί εναντίον του Κύργιου, φαίνεται ότι τελικά θα κάνει ένεση, θα σφίξει τα δόντια και θα αγωνιστεί.

Αν τελικά αγωνιστεί τραυματίας δεν θα συμβεί για πρώτη φορά, αφού έχει παίξει με παρόμοια κατάσταση το 2009 στο Αμερικάνικο τουρνουά, αλλά είχε ηττηθεί εύκολα από τον Ντελ Πότρο με 3-0 σετ στα ημιτελικά.

Επίσης υπάρχει και η περίπτωση του Νόβακ Τζόκοβιτς, που είχε αγωνιστεί στο 2021 στο Αυστρλιανό τουρνουά και είχε υποστεί θλάση 1,7 χιλιοστού στους κοιλιακούς στον 3ο γύρο, αλλά συνέχισε να αγωνίζεται στο τουρνουά, με τη θλάση να φτάνει στα 25 χιλιοστά, αλλά τελικά αυτός κατέκτησε τον τίτλο.

Δημοφιλή