ΕΙΔΗΣΕΙΣ
01/06/2018 13:53 EEST | Updated 01/06/2018 14:37 EEST

Μητέρα βγάζει φωτογραφία τον γιο της και από πίσω του βλέπει το «φάντασμα» ενός παιδιού που τον ακουμπάει

www.flickr.com/teelek via Getty Images

Η Laura Watson απολάμβανε μια ημέρα στο δάσος με την οικογένεια της και φυσικά δεν παρέλειψε να τραβήξει και μερικές φωτογραφίες τα παιδιά της και τα ανίψια της που είχαν σκαρφαλώσει σε ένα μεγάλο δέντρο.

Το πρόβλημα όμως, όπως ισχυρίζεται, ξεκίνησε όταν κοίταξε προσεκτικά τις φωτογραφίες που τράβηξε καθώς σε μια από αυτές- που έχει μάλιστα αναρτήσει στον λογαριασμό της στο Facebook- εμφανίζεται το πρόσωπο ενός παιδιού πίσω από τον γιο της Byrin (το αγόρι που κρατάει την μπάλα) ενώ το χέρι του μοιάζει να αγγίζει τον Byrin στον ώμο.

Το πρόσωπο του άγνωστου αυτού αγοριού, φαίνεται στη φωτογραφία και όπως δηλώνει η γυναίκα στην Mirror η παρουσία του στην φωτογραφία την τρόμαξε πολύ και στη σκέψη του δεν μπορούσε να κοιμηθεί τα βράδια καθώς η εικόνα είναι κάπως ανατριχιαστική. 

Laura Watson/facebook

Όπως υποστηρίζει η Laura Watson κανείς από όσους ήταν στο σημείο δεν αντιλήφθηκε την παρουσία κάποιου παιδιού.

Αν και όπως λέει δεν πιστεύει στα φαντάσματα, η φωτογραφία την ταρακούνησε αρκετά. Θα ήθελε, όπως λέει, να επιστρέψει στο δάσος και να αναζητήσει αυτό το μυστηριώδες αγόρι αλλά φοβάται μήπως το...φάντασμα την ακολουθήσει σπίτι.

Φυσικά αρκετοί υποθέτουν πως η γυναίκα έκανε photoshop στη φωτογραφία και στη συνέχεια κέρδισε λίγη δημοσιότητα με την δημοσιοποίηση της φωτογραφίας και της ιστορίας της. Η ίδια το αρνείται κατηγορηματικά και δηλώνει πως «δεν ξέρω καν πως γίνεται κάτι τέτοιο».

Τα συμπεράσματα δικά σας...