ΠΟΛΙΤΙΚΗ
05/04/2019 12:14 EEST

Μητσοτάκης: Η επίθεση στα Εξάρχεια αποδεικνύει τις σχέσεις δήθεν αναρχικών με εμπόρους ναρκωτικών

«Ξεπερνά κάθε προηγούμενο» η νέα επίθεση, δηλώνει.

SVEN HOPPE via Getty Images

Διασύνδεση ανάμεσα σε «δήθεν αναρχικούς» και στον «βρώμικο κόσμο των ναρκωτικών» βλέπει ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή τη χθεσινή οργανωμένη επίθεση κατά ανδρών του Λιμενικού Σώματος και του Εισαγγελέα που τους συνόδευε στα Εξάρχεια. Ευρισκόμενος στο Λιμεναρχείο του Ρίο, όπου συνομίλησε με  στελέχη του Λιμενικού, δήλωσε:
 
«Η χθεσινή επίθεση κατά ανδρών του Λιμενικού, αλλά και του εισαγγελέα που τους συνόδευε στα Εξάρχεια, ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Δεν αποδεικνύει μόνο για άλλη μια φορά το απαράδεκτο άβατο των Εξαρχείων, πιστοποιεί όμως και τις σχέσεις των δήθεν αναρχικών με τον υπόγειο και βρώμικο κόσμο των ναρκωτικών. Δυστυχώς, σήμερα, στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ  και του κ. Τσίπρα, κανείς και πουθενά δεν αισθάνεται ασφαλής. 
 
Η προτεραιότητα της επόμενης κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, δεν θα είναι μόνο η οικονομική ανάταξη της χώρας, αλλά και η αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας, έτσι ώστε οι γειτονιές, επιτέλους, να παραδοθούν πίσω σε αυτούς που τους ανήκουν, στους κατοίκους τους. Kαι η αστυνομία, επιτέλους, να αφεθεί ελεύθερη να κάνει αυτό το οποίο ξέρει να κάνει καλά. 
 
Να πω για άλλη μια φορά ότι ελευθερία χωρίς ασφάλεια δεν μπορεί να υπάρξει. Kαι αυτή η πρωτοφανής παρακμή την οποία βιώνει η χώρα μας τους τελευταίους μήνες ζωής αυτής της απερχόμενης κυβέρνησης, θα ανήκει σύντομα, οριστικά στο παρελθόν».