Μητσοτάκης: Ο αστυνομικός πρέπει να είναι στο δρόμο, όχι σε γραφεία

Μήνυμα του πρωθυπουργού κατά την επίσκεψή του στον χώρο εκπαίδευσης των νέων Ειδικών Φρουρών.
.
.
Eurokinissi

Μήνυμα ότι η κυβέρνηση δίνει προτεραιότητα στα θέματα της ασφάλειας έστειλε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο χώρο όπου εκπαιδεύονται οι νέοι Ειδικοί Φρουροί που θα στελεχώσουν κυρίως την ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

Eurokinissi

Ο κ. Μητσοτάκης δέχθηκε από τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., Μιχαήλ Καραμαλάκη, ως δώρο ένα κράνος της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Στην ομιλία του ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι : «Ήθελα να τιμήσω με την παρουσία μου την ΕΛΑΣ. Λίγο πριν ολοκληρωθεί η εκπαίδευση των 1200 ειδικών φρουρών, λίγο πριν η ΔΙΑΣ και η Άμεση Δράση ενισχυθούν συνολικά με 1350 στελέχη και με σύγχρονα μέσα. Οι πολίτες θα βλέπουν μια περίπολο δίπλα τους, στη γειτονιά τους. Στο δρόμο πρέπει να είναι ο αστυνομικός. Όχι στα γραφεία. Ενισχύοντας το αίσθημα της ασφαλείας. Πριν έξι μήνες ο λαός μας ζήτησε λιγότερους φόρους, επενδύσεις και ασφάλεια. Και αυτό κάνουμε».

Ο πρωθυπουργός συνοδευόταν από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, τον υφυπουργό Λευτέρη Οικονόμου, τον αναπληρωτή υπουργό κ. Γιώργο Κουμουτσάκο αλλά και τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Μιχαήλ Καραμαλάκη.

Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi

Δημοφιλή